HERNE – Overweg aan station enkele dagen afgesloten voor onderhoudswerken

HERNE – Overweg aan station enkele dagen afgesloten voor onderhoudswerken

Overweg_gesloten
HERNE – Overweg aan station enkele dagen afgesloten voor onderhoudswerken - © Deschuyffeleer
 

Als de voorgenomen planning wordt aangehouden gaat de overweg aan het station in de Stationsstraat dicht vanaf morgen dinsdag 20 oktober om 09u tot en met vrijdag 23 oktober omstreeks 12u.  Infrabel voert er dan onderhoudswerken uit. Om alles in die periode veilig te laten verlopen wordt de overweg afgesloten voor het gemotoriseerd verkeer. De nodige verkeersomleidingen worden dan ook voorzien.

De as Stationsstraat/Breemstraat wordt afgesloten tussen het kruispunt met de Scherpstraat en het kruispunt met de Geraardsbergsesteenweg (N495). Enkel plaatselijk verkeer wordt toegelaten. Voor het verkeer van hoogstens 3,5 ton wordt een omleiding ingelegd via de Scherpstraat en de Hogekeerstraat. Het doorgaand vrachtverkeer van +3,5 ton dan weer wordt omgeleid via de Edingsesteenweg en de Geraardsbergsesteenweg.

Voetgangers, al dan niet met de fiets aan de hand, kunnen aan de overweg wel gebruik maken van een tijdelijke voetgangersoversteek. Wie met de auto naar het station komt kan dat enkel via de Stationsstraat. Er dient dan wel rekening gehouden te worden met extra verkeers- en parkeerdrukte in die omgeving. Tenzij anders alsnog wordt aangekondigd op de communicatiekanalen van de NMBS ondervindt het spoorverkeer geen hinder van de werken.

Meer info via de schepen van mobiliteit carina.ricour@herne.be (0478/40.24.57) of de mobiliteitsambtenaar tim.noldus@herne.be (02/397.11.76). 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 14 jan 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 05 jan 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 03 jan 2021
Sam Herremans | 01 jan 2021

archief