HERNE – Speelpleinwerking Winnepoe open tijdens de verlengde herfstvakantie

HERNE – Speelpleinwerking Winnepoe open tijdens de verlengde herfstvakantie

Opvang_nov_2020
HERNE – Speelpleinwerking Winnepoe open tijdens de verlengde herfstvakantie - © Deschuyffeleer
 

Tenzij er nog bijkomende andersluidende anti-coronamaatregelen worden uitgevaardigd zet speelpleinwerking Winnepoe ook tijdens de herfstvakantie van 2 tot 6 november de deuren van het parochiaal centrum in de Lindestraat open voor kinderopvang. Dat gebeurt voorlopig ook reeds op de twee bijkomende vakantiedagen op 9 en 10 november voor noodopvang. Voor beide periodes dient er wel nog op voorhand online ingeschreven te worden.

Er gelden wel enkele bijzondere regels. Zo zijn enkel maximaal 40 kinderen uit Herne vanaf 2,5 jaar tot 11 jaar welkom. Een kind kan enkel voor de ganse week van de herfstvakantie ingeschreven worden. De opvang is geopend van 7u tot 18u. De kinderen dienen toe te komen tussen 7u en 9u en kunnen enkel vertrekken tussen 16u en 18u. Het tarief bedraagt 35€ voor de week en 14€ voor de tweedaagse à rato van telkens 7€ per dag. Een kind mag een dag niet aanwezig zijn maar het  inschrijvingsbedrag blijft dan wel behouden tenzij een doktersbriefje wordt voorgelegd voor de dagen van afwezigheid.

Enkel online inschrijven voor de herfstvakantie via deze link en voor de tweedaagse noodopvang gebruikt u deze link. Huishoudelijk reglement, inlichtingenfiche en inschrijvingsinstructies zijn te lezen op deze webpagina.

Meer info alsnog via linda.thiels@ocmwherne.be of 02/397.00.01.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 21 nov 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 20 nov 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 20 nov 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 18 nov 2020

archief