HERNE – Ook bij Electro Service Timmermans ongeziene Black Friday-prijzen

C21

HERNE – Ook bij Electro Service Timmermans ongeziene Black Friday-prijzen

Black_deals_timmermans
HERNE – Ook bij Electro Service Timmermans ongeziene Black Friday-prijzen - © Deschuyffeleer
 

Nog tot maandagavond  30 november kan u bij Electro Service Timmermans genieten van Black Friday-prijzen. Black Friday is een vanuit de States overgevlogen actie die het begin van het seizoen voor kerst- en eindejaarsaankopen inluidt. Cijfers wijzen erop dat het ‘geïmporteerde’ koopjesevenement ook op de Belgische markt meer en meer ingeburgerd geraakt. Er komen immers nogal wat feestdagen aan waarvoor een percentje links en rechts een welgekomen meevaller kan zijn. Nieuw dit jaar is dat door de coronacrisis van de koopjes alleen maar genoten kan worden als er online of telefonisch besteld wordt. “Het belooft beslist geen rustige week te worden”, vertelt Franky Timmermans, “maar dat nemen we er wel met plezier bij”.

Via deze link komt u rechtstreeks terecht op de expert-folder die tekst en uitleg geeft bij alle ‘Black deals’. Op de twaalf pagina’s zijn er tientallen producten in speciale aanbieding te vinden. In de virtuele winkelruimte zijn er zo afgeprijsde producten te vinden in het gamma beeld en geluid, electro-toestellen, inbouw-toestellen, kleine electro, pc en multimedia en nog veel meer.

Franky Timmermans: “Dankzij zijn webwinkel heeft Electro Service Timmermans in coronatijden geen uitermate averij opgelopen. De focus ligt nu grotendeels op het telefonisch contact. En onze 02/396 17 96-lijn staat dan ook bij wijlen gloeiend rood want ook onze hersteldienst blijft actief.  Producten online  verkopen was voor ons al een gekende manier van handel drijven. De stijgende populariteit van online shoppen valt evenwel sinds maart geenszins te ontkennen. Zelfs tijdens de zomerperiode, toen de coronamaatregelen ons milder gestemd waren, bleef de online verkoop toppers scoren. Dat neemt niet weg dat zowel wij als een groot aantal klanten de dagelijkse dalende coronacijfers uitermate positief tegemoet zien. Vrij courant wordt ons immers verteld dat een belangrijke aankoop wordt uitgesteld tot de ‘winkel’ weer vrij toegankelijk is. Voor de aankoop van een prijzig toestel zal de online verkoop nog lang het onderspit moeten delven tegenover de klassieke winkel met een volwaardig fysiek contact”.

Electro Service Timmermans heeft ook een Facebookpagina waarop veel informatie terug te vinden is.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 nov 2020
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 10 jun 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 03 jun 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 02 jun 2021

archief