HERNE – MeeGaan biedt workshop Vlaamse gebarentaal aan

HERNE – MeeGaan biedt workshop Vlaamse gebarentaal aan

Meegaan-gebarentaal_workshop
MeeGaan biedt workshop Vlaamse gebarentaal aan - © Deschuyffeleer
 

Tijdens de ‘WEEK VAN HET GOEDE DOEL’ -  die loopt van 29 maart tot 3 april - bieden verenigingen uit heel Vlaanderen een waaier aan online workshops en events aan. De volledige lijst kan je bekijken op https://weekvanhetgoededoel.be  De week van het goede doel is tevens de slotweek van ‘IK STEUN MIJN GOEDE DOEL’, een initiatief dat ook de vzw Meegaan mee heeft opgezet om een duwtje in de rug te geven aan de vele verenigingen in tijden van corona.

Natuurlijk doet ook vzw Meegaan mee. Je kan op woensdag 31 maart om 15u online kennis maken met met Vlaamse gebarentaal.  Deelneming is gratis, maar je moet je wel inschrijven via deze link . Het staat je vrij om een bijdrage te storten op de rekening van de vzw.

MeeGaan vzw is een leer- en tewerkstellingsproject en richt zich tot personen die (nog) niet of niet meer aan de slag kunnen op de reguliere arbeidsmarkt. De vzw wil een ervaringscentrum zijn waar medewerkers vertrouwen leren putten uit hun eigen talenten en extra vaardigheden kunnen aanleren. Het doel is deze medewerkers volwaardig te laten deelnemen aan het maatschappelijke leven op basis van hun competenties. MeeGaan  is gevestigd in het Dominicanessenklooster (H Geeststraat) in Herne. De vzw baat er het bakkersatelier ’t Bruut uit. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mrt 2021
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 17 apr 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 16 apr 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 13 apr 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 08 apr 2021

archief