HERNE - Drie muzikale avonden Effenaf zomer in ’t Klooster

C21

HERNE - Drie muzikale avonden Effenaf zomer in ’t Klooster

Effenaf_zomer
HERNE - Drie muzikale avonden Effenaf zomer in ’t Klooster - © Deschuyffeleer
 

Het lokaal bestuur Herne denkt deze zomer extra aan zijn inwoners en organiseert niet EEN  maar DRIE muzikale avonden in de tuin van het Dominicanessenklooster. Die avonden onder de noemer ‘Effenaf zomer in ’t klooster’ krijgen normaliter hun beslag op  vrijdag 30 juli, vrijdag 20 augustus en vrijdag 3 september telkens van 18u tot 22u. Uiteraard wordt er daarbij rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen en wordt ieders veiligheid in gedachten gehouden. Zo zullen er telkens maar 50 tickets voor bubbels van 4 personen verkocht worden.

Vrijwillige medewerkers van verenigingen gevraagd

Het bestuur wil met het initiatief ook zijn verenigingen een duwtje in de rug geven voor een vloeiende heropstart van hun werking. Het bestuur voorziet zo een tegemoetkoming van 50 euro voor iedere persoon die in naam van een vereniging komt helpen op een van deze avonden. Die vrijwilliger stelt zich beschikbaar vanaf 17u30 tot de opruim (wellicht 23u) en heeft een taak met betrekking tot het onthaal, de toog, de drankbedeling aan de tafels, het opruimen na het event, …..

De organisatoren voorzien zo’n 15 vrijwilligers per avond en stellen voor dat iedere geïnteresseerde vrijwilliger aangeeft op welke data hij/zij kan ingezet worden. Na het verkrijgen van een beeld van de  beschikbaarheden worden de effectieve data toegekend. Ook zullen een paar persoonlijke contactgegevens van iedere vrijwilliger opgevraagd worden. Die zijn nodig voor de opmaak van een vrijwilligersovereenkomst. Iedere vrijwillige  medewerker is verzekerd.

De verenigingen ontvingen inmiddels de nodige uitnodigingen om hun leden te voorzien van de nodige informatie en de aanmeldingsformaliteiten. Die moeten uiterlijk voor 4 juli het voorzien webformulier invullen.   

Vragen en info via vrijetijd@herne.be , jeugd@herne.be of cultuur@herne.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2021
Deschuyffeleer Godelieve
Deschuyffeleer Godelieve
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief