HERNE - Kom naar de markt en win een reis of een waardebon

C21

HERNE - Kom naar de markt en win een reis of een waardebon

30_juni_dag_van_de_markt
HERNE - Kom naar de markt en win een reis of een waardebon - © Deschuyffeleer
 

Van maandag 28 juni tot zondag 4 juli loopt de ‘Week van de Markt’. Ook in Herne herontdekt de klant langzamerhand de weg naar de lokale handel. Een duwtje in de juiste richting kan alvast geen kwaad. Het lokaal bestuur neemt dan ook graag deel aan de ‘week van de markt’ en wil daarbij de wekelijkse markt en haar marktkramers nu woensdag 30 juni extra in de kijker zetten.

“Op onze markt heeft de klant de keuze tussen kraampjes vol blozende appels, knapperige kip, lekkere pensen, vers brood en heerlijke confituren. Lokaler kan haast niet”, luidt het.

Extraatjes

Op woensdag 30 juni is er evenwel nog meer te beleven. Iedere klant maakt er kans op een heerlijk weekendje weg of een cadeaubon van 25 euro te winnen. Bij elke aankoop ontvangt hij of zij een invulkaartje.  Wie dit documentje ter plaatse invult en het deponeert in de daartoe voorziene box kan één van de 12 gelukkige winnaars zijn.  Er zijn zo 2 reischeques ter waarde van elk 300 euro en 10 cadeaubonnen van elk 25 euro te besteden bij de lokale handelaars.

De winnaars worden eind juli geloot door het college van burgemeester en schepenen en worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Meer info is te vinden op www.ikkooplokaalinvlaamsbrabant.be of https://www.herne.be/omgeving/middenstand/acties

‘Week van de markt’ is een actie onder impuls van de provincie Vlaams-Brabant, Vlaams-Brabant comité voor de markt, Straffe Streek, de Korte Keten en het Lokaal Bestuur Herne.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2021
Deschuyffeleer Godelieve
Deschuyffeleer Godelieve
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief