HERFELINGEN – De lokale afdeling van Ferm nodigt uit op een ‘opendeur’

C21 Css

HERFELINGEN – De lokale afdeling van Ferm nodigt uit op een ‘opendeur’

Ferm_opendeur
HERFELINGEN – De lokale afdeling van Ferm nodigt uit op een ‘opendeur’- © Deschuyffeleer
 

Ook voor de Herfelingse afdeling van Ferm is de tijd aangebroken om na een bewogen coronajaar haar werking in een vrij normaal toedoen terug op te nemen. Dat doet ze met een oproep voor nieuwe leden. Op dinsdag 7 september 2021 nodigt de plaatselijke afdeling in het Bavocentrum graag iedereen uit die zonder enige verplichting wil kennis maken met de Ferm-werking. Voor alle aanwezigen is er dan zowel een namiddag- als een avondprogramma voorzien. Wie geïnteresseerd is in de kennismaking/opendeur wordt verzocht zonder verwijl in te schrijven via deze link

De roots van de Herfelingse afdeling van Ferm met huidige vlagvoerder Lutgarde Cochez gaan terug naar 1928. In de annalen van de vereniging is Lutgarde de opvolger van Paulette Debock, Christiane Vanhassel, Irène Krikillion, Regina Vanlathem en Lea Tondeur. De vereniging telt thans een 70-tal  leden. Lutgarde: “Onze vereniging heeft geen klassiek bestuur. Samen met Els Van den Broeck sta ik in voor de algemene administratie en voor de noodzakelijke contacten met het hoofdbestuur. Verder werken wij op basis van werkgroepen. Naargelang de organisatie geven een aantal leden zich dan vrijwillig op als stuwende krachten. Zo kunnen we telkens rekenen op gedreven en enthousiaste medewerkers die mekaar afwisselen zodat niet altijd al het werk terechtkomt op slechts een paar schouders”.

Tijdens de ontvangst van dinsdag 7 september zal het jaarprogramma toegelicht worden.

Voor nadere informatie is Ferm te bereiken via fermherfeling@gmail.com of via 0474/24.42.96 (Els) of 0474/53.25.59 (Lutgarde).

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 aug 2021
Deschuyffeleer Godelieve
Deschuyffeleer Godelieve
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 14 aug 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 14 aug 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 10 aug 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 10 aug 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 07 aug 2022

archief