HERNE – Opendeur met indrukwekkende demo’s en interessante prijzen bij Electro Service Timmermans

C21

HERNE – Opendeur met indrukwekkende demo’s en interessante prijzen bij Electro Service Timmermans

Opendeur_timmermans_2021__5_
HERNE – Opendeur met indrukwekkende demo’s en interessante prijzen bij Electro Service Timmermans - © Deschuyffeleer
 
Opendeur_timmermans_2021__6a_
HERNE – Opendeur met indrukwekkende demo’s en interessante prijzen bij Electro Service Timmermans - Franky, Ruth, Sandra en Johann - © Deschuyffeleer
 
Opendeur_timmermans_2021__4_
HERNE – Opendeur met indrukwekkende demo’s en interessante prijzen bij Electro Service Timmermans - © Deschuyffeleer
 

Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 oktober zijn de batterijen van Franky, Sandra, Ruth en Johann van Electro Service Timmermans aan het Heldenplein in het centrum volledig opgeladen en staan zij dan terug paraat om hun klanten en andere belangstellenden te ontvangen en van dienst te zijn tijdens hun jaarlijkse ‘opendeur/demo-dagen’. Dit bijzonder weekend kadert ook in de gemeentelijke actie ‘Herne Opendeurt’.

Uitleg en demo’s

Tijdens de opendeurdagen worden de bezoekers met volle overtuiging gegidst doorheen een jungle aan huishoudapparaten, TV-en multimedia-snufjes alsook alle moderne vormen van telecommunicatie.  Ook wordt er ruimte voorzien voor meer gepersonaliseerde uitleg en demonstraties. Hierbij wordt vooral en onder meer gedacht aan het stoomkoken, de hoge druk oven, de Berghoff keramische barbecue, Sonos, Loewe, Sonoro, Philips, Audiolab en Short throw projectors en streaming.….. Nieuw in het gamma zijn de Sonos-experience room, de Loewe soundbar met dolby atmos & DTS-Xondersteuning, Aftershokz open ear hoofdtelefoons met botgeleidingstechnologie, Polar sportwatches, Jura koffiemachines, kort voor elk wat wils.  En voor wie absoluut de boot van de toekomst niet wil missen is er de Miele Home App.

Alles voor in en rond de woning

Electro Service Timmermans is niet alleen een gevestigde waarde op gebied van verkoop van al het mogelijke dat in en rond uw woning functioneert op basis van elektriciteit en/of batterijen. De elektrozaak staat daarenboven ook gekend en garant voor een excellente dienst na verkoop.  De technische dienst levert, installeert en legt ook de gebruiksaanwijzingen van de aangekochte toestellen piekfijn uit. En in geval van een defect wordt uw toestel onder handen genomen door gediplomeerde technici.

Timmermans online

Producten online aankopen is zeker niet nieuw meer. Ook bij Electro Service Timmermans valt de populariteit van het online shoppen geenszins te ontkennen. Tegenwoordig kan men haast niets meer bedenken dat niet online kan gekocht of verkocht worden. Ook Electro Service Timmermans was ooit de kleine winkel in electrotoestellen die groeide en groeide en nu toch ook al 13 jaar gebruik maakt van het internetwinkelen via hun online-account. “Eerst en vooral even toelichten dat onze manier van internetverkoop fundamenteel verschilt van de grote webshops. Bij ons gaat het om een aanvulling op een fysieke winkel met aanspreekbaar personeel. Als het om eenvoudige aankopen gaat zullen klanten al vlug geneigd zijn om hun aankoop via het internet af te ronden. Gaat het echter om duurdere toestellen dan ervaren we dat de klant zijn voorgenomen aankoop vaak eerst wil zien, voelen of uitproberen. Dan is de webshop vaak het pad dat leidt naar een bezoek en een aankoop in de winkel”, aldus Franky. “Al vlug kwamen we tot de vaststelling dat een samenwerking met Expert ons hiervoor de meeste en de beste mogelijkheden bood. Mede via de online site krijgen onze klanten derhalve het beste van twee werelden. Het moet wel duidelijk zijn dat ook voor elke onlineverkoop onze allergrootste troef, namelijk onze naverkoop- en hersteldienst, ook steeds beschikbaar blijft”.

Tijdens de opendeurdagen kan men genieten van uitzonderlijke prijzen verrekend op basis van uitzonderlijke kortingen. Iedere koper krijgt er bovenop nog een knus fleecedekenje.

Te winnen

Op deze Facebookpagina van Electro Service Timmermans loopt er thans een leuk filmpje waarbij ook de kleine Piaggio,  de gepimde ‘tuk-tuk’ met Electro Service Timmermans-looks, een hoofdrol speelt. Als u het filmpje liked en deelt maakt u kans op het winnen van een Loewe bluetooth speaker. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de opendeur.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 okt 2021
Deschuyffeleer Godelieve
Deschuyffeleer Godelieve
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 20 sep 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 14 sep 2023
Godelieve Deschuyffeleer | 13 sep 2023
Godelieve Deschuyffeleer | 10 sep 2023
Godelieve Deschuyffeleer | 10 sep 2023

archief