HERNE – De Landelijke Gilde promoot het creatief aan de slag gaan met pompoenen

C21

HERNE – De Landelijke Gilde promoot het creatief aan de slag gaan met pompoenen

Aankondiging
HERNE – De Landelijke Gilde promoot het creatief aan de slag gaan met pompoenen - © Deschuyffeleer
 

Landelijke Gilde Herne organiseert voor de 2de keer op rij de actie ‘Hol een pompoen uit voor Halloween’. Met 31 oktober in aantocht wil de gilde zo alle dorpsgenoten aanzetten om creatief aan de slag te gaan met pompoenen. Hol je liever een “biet” uit naar Keltische traditie? Dat kan evengoed! De actie loopt van 17 oktober tot 5 november.

Brent Roobaert: “We organiseren deze actie voor alle inwoners uit groot Herne en verbinden er acht waardevolle prijzen aan. Wij reserveren zo voor de betere resultaten 2 waardebonnen van 25 euro, 2 van 20 euro en 4 van 15 euro. Via sponsoring van Aveve mogen we ook acht geschenkpakketten uitdelen.

Hoe deelnemen?

Je kan deelnemen van 17 oktober en met 5 november door dit inschrijvingsformulier in te vullen en anderzijds een mailtje te sturen met een paar foto’s van je creatie(s) naar landelijkegildeherne@gmail.com.

Om aanspraak te maken op een prijs dienen de deelnemers wel hun meesterwerken  tentoon te stellen op een vanop het openbaar domein zichtbare plaats zodat ook de buurt en de voorbijgangers er mee kunnen van genieten.

Jurering en bekendmaking winnaars

De jury bestaat uit de bestuursleden van de lokale afdeling van de Landelijke Gilde.  De winnaars worden bekendgemaakt op 8 november 2021 via onze klassieke communicatiekanalen. De winnaars zullen ook persoonlijk op de hoogte worden gebracht. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 okt 2021
Deschuyffeleer Godelieve
Deschuyffeleer Godelieve
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 07 jun 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Deschuyffeleer Godelieve | 05 jun 2023
Godelieve Deschuyffeleer | 05 jun 2023

archief