HERNE – ’t Muziek maakt zich op voor Sint-Cecilia en zijn kerstconcert met Vocalithree

C21

HERNE – ’t Muziek maakt zich op voor Sint-Cecilia en zijn kerstconcert met Vocalithree

Vocalithree_1
HERNE – ’t Muziek maakt zich op voor Sint-Cecilia en zijn kerstconcert met Vocalithree - © Deschuyffeleer
 
_t_muziek_herne_archieffoto_2018
HERNE – ’t Muziek maakt zich op voor Sint-Cecilia en zijn kerstconcert met Vocalithree - © Deschuyffeleer
 
Flyer__1_
HERNE – ’t Muziek maakt zich op voor Sint-Cecilia en zijn kerstconcert met Vocalithree - © Deschuyffeleer
 

Ook bij de muziekvereniging ’t Muziek stak corana stokken in de wielen en helaas heeft ook de portemonnee gedeeld in de klappen. Gezien ‘nood breekt wet’ leert ’t Muziek thans roeien met de beschikbare riemen. En ook omdat de deuren van de feestzaal de Kring nog steeds gesloten blijven werd beslist om het Sint-Cecilia anders dan anders te vieren. Verder maken het bestuur en de muzikanten zich nu al op voor 'Kerst onder de Toren' een muzikale afsluiter van het jaar die zal doorgaan op 18 december in de St-Petrus en Pauluskerk. Blikvanger hierbij is 'Vocalithree'.

Sint-Cecilia

Ter ere van Sint-Cecilia, de patroonheilige van alle muzikanten, organiseert ’t Muziek een ‘takeaway’. Op zaterdag 27 november kan iedereen die het wenst tussen 13 en 16u een overheerlijke kaasschotel afhalen.  Die afhaling is voorzien aan de Spar in de Lindestraat.

Ben je geen liefhebber van kaas, geen nood. Ook een lekker alternatief in de vorm van delicatessen en Breughelspecialiteiten behoren tot de mogelijkheden. Dit alles bij een lekkere fles (Sterckx-) wijn en de gezellige avond @home kan niet meer stuk!

Bestellen kan eenvoudig. Via het scannen van de QR-code op bovenstaande affiche kom je op de website van ‘t Muziek terecht (www.tmuziekherne.be ) waar je kan bestellen en via de digitale winkel onmiddellijk kan afrekenen met de bancontactapp.

Heb je geen mogelijkheid tot digitaal bestellen? Dan kan je na 18u telefoneren naar 0474/97 87 00 waar je persoonlijk wordt verder geholpen.

Opgepast de bestellingen dienen wel te worden doorgegeven vóór eind deze week (20 november)

Kerst onder de Toren

In navolging aan een succesrijk concert in 2018 doen de harmonie ’t Muziek en haar jongerenafdeling  ’t Jeugdmuziek terug een beroep op het zangtrio Vocalithree. Op zaterdag 18 december wordt de St-Petrus en Pauluskerk om 20u de plaats van afspraak om terug te smaken van niet alleen de muziekkunsten van de  jonge en minderjonge harmoniemuzikanten maar ook om te kijken, te luisteren en te genieten van het trio met Natacha en Saskia Van Ginderdeuren en Nele Wouters. Daar waar vorig jaar de kerstwarmte en gezelligheid virtueel moesten worden beleefd, wordt het zien en het voelen van de puurheid van echte emotie heel zeker een welgekomen ‘beleving’.

Het zangtrio brengt samen met de muzikanten een uitgebreid repertoire waarbij iedereen zal worden ondergedompeld in een hartverwarmende kerstsfeer. Ook de drummers die deel uitmaken van de Hernse afdeling van de muziekacademie verlenen hun medewerking en geven aan het geheel nog een bijkomende dimensie.

Een mooie mix van harmoniewerken en traditionals zoals Sleigh Ride en Stille Nacht worden enthousiast verklankt. En jawel, Mariah Carey's All I want for X-mas ontbreekt niet!

Kaarten voor het kerstconcert zijn verkrijgbaar in voorverkoop vanaf begin december bij Electro Service Timmermans of via de website www.tmuziekherne.be.   Nadere info over actuele nieuwtjes zijn ook te lezen op hun FACEBOOKPAGINA.

Het concert zal doorgaan met navolging van de geldende coronaveiligheidsmaatregelen. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 nov 2021
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 28 sep 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 28 sep 2022
Marc Sluys | 26 sep 2022

archief