De Ware Broeders HERFELINGEN gaan er met hun Lenteconcert ‘terug invliegen’

C21

De Ware Broeders HERFELINGEN gaan er met hun Lenteconcert ‘terug invliegen’

Lenteconcert_2022_affiche
De Ware Broeders HERFELINGEN gaan er met hun Lenteconcert ‘terug invliegen’ - © Deschuyffeleer
 

Nu vrijdag 6 en zaterdag 7 mei , telkens om 20u, is iedereen welkom op het Lenteconcert van de koninklijke fanfare De Ware en Jonge Broeders in de St-Niklaaskerk in Herfelingen. Na de stille coronaperiode wordt dat concert voor de bezoekers weerom een mooie gelegenheid om ‘eindelijk’ en ‘terug’ de uitstekende muzikale kwaliteiten van de muzikanten naar waarde in te schatten. Starten doen de kinderen en de jongeren van de notenleerklas en de samenspelklas onder leiding van de nieuwe jeugddirigent Mike Similon. Daarna is het de beurt aan de fanfare onder de leiding van dirigent Jeroen Hofmans. De presentatie is in handen van Koen Baert.

Achteraf kan iedereen een glaasje mee drinken in café De Zoete Inval en NIET in het Bavocentrum zoals verkeerdelijk op de flyer vermeld staat.

Toegangskaarten kosten in voorverkoop 10€, aan de kassa 12€. Kaarten zijn te verkrijgen bij de muzikanten, in café De Zoete Inval of via info@dewarebroeders.be . De deuren gaan open om 19u30.

Meer info via de voorzitter steven.vandereeckt@telenet.be  en 0478/25.14.03 –  café De Zoete Inval 054/56 66 77 - en op www.facebook.com/dewarebroeders.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mei 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 23 mrt 2023

archief