HERNE – Vaders werden bedacht met een ontbijt aan huis

C21

HERNE – Vaders werden bedacht met een ontbijt aan huis

Vaderdag_de_bloesem_2022__ep
HERNE – Vaders werden bedacht met een ontbijt aan huis - Foto ingezonden
 
Vaderdag_de_bloesem_2022
HERNE – Vaders werden bedacht met een ontbijt aan huis - Foto ingezonden
 

De ouderraad van de vrije basisschool De Bloesem mocht deze keer voor zijn traditionele actie ontbijt-aan-huis met Vaderdag in totaal 299 ontbijtpakketten leveren. Het organisatieteam van het oudercomité zette alles in het werk om het samenstellen en het leveren van de pakketten op de meest vlotte en veilige manier te laten gebeuren.

Onder leiding van secretaris/traiteur Veronik De Bremaecker slaagde het voltallig bestuur met voorzitter Kris Degroote, Elke Malotiaux en Stephanie Van Craenenbroeck, met de hulp van een paar vrijwilligers, er al  in op zaterdagavond de 299 ontbijtpakketten klaar te zetten om ze bij het krieken van de zondag op het juist adres afgeleverd te krijgen. Alles werd voordien in gereedheid gebracht behalve de ontbijt- en chocoladekoeken, de croissants en de broodjes. Die werden pas zondagmorgen versgebakken en toegevoegd aan de pakketjes.

Op zondag was het voor het leveringsteam alle hens aan dek om vóór 8u45 alles ter bestemming te krijgen. De leveringen startten vanaf 7 u. Het oudercomité is iedere helper daarbij bijzonder erkentelijk. Zijn bijzondere dankuwel gaat ook in de richting van de sponsors die de pakketjes voorzagen van extra veel inhoud.

“De actie paste in de doelstelling van onze ouderraad. Die bestaat er in de school, de directie en de leerkrachten bij te staan en te ondersteunen voor haar optimale werking. De ouderraad is dan ook een dynamische groep van ouders die kinderen op school hebben. Wij willen dan ook vooral alle mogelijke initiatieven ontwikkelen om de banden tussen de ouders, de kinderen en het schoolteam te versterken, kortom een brug zijn tussen de ouders en de school”, benadrukt de tevreden voorzitter.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jun 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 23 mei 2023

archief