HERFELINGEN FEEST met een gezellig samenzijn en een merkwaardig petanquetoernooi

C21

HERFELINGEN FEEST met een gezellig samenzijn en een merkwaardig petanquetoernooi

Aankondiging_herfelingen_feest_2022
HERFELINGEN FEEST met een gezellig samenzijn en een merkwaardig petanquetoernooi - © Deschuyffeleer
 
Herfelingen_feest_archief_2009
HERFELINGEN FEEST met een gezellig samenzijn en een merkwaardig petanquetoernooi - © Deschuyffeleer
 

Op zondag 3 juli vanaf 13u30 organiseren Vlaanderen Feest en het lokaal bestuur een gezellig samenzijn voor de Herfelingse leefgemeenschap in het dorpscentrum. HERFELINGEN FEEST komt  dan ook in aanmerking als een initiatief voor het jaarlijks Feest van de Vlaamse Gemeenschap op 11 juli. Een petanquetoernooi voor ploegen uit het dorp moet daarbij uitmaken welke straat alvast voor een jaar de titel van Kampioenenstraat mag dragen. Het opzetten van het feest de eerste zondag van juli roept herinneringen op naar het vroegere kermisgebeuren in het dorp dat dan plaatsvond.

“Met het feest willen we de straten van ons dorp verenigen rond een gezellig samenzijn. Hoofdbrok daarbij is het inmiddels welbekend petanquetoernooi waarbij wij dan op zoek gaan naar de winnende Kampioenenstraat. Daarnaast is er ook een optreden van de plaatselijke fanfare De Ware Broeders. Voor de kids wordt een leuk springkasteel opgesteld. En voor de nodige spijzen en dranken wordt uitgepakt met een heerlijke barbecue en een sprankelende cocktailbar”, zegt initiatiefneemster Lutgarde Cochez van het organisatiecomité.

Om nu uit te maken welke ploeg een jaar lang de titel van Kampioenenstraat mag dragen wordt uitgekeken naar teams van drie leden (min. 16 jaar). Voor een straat mogen wel meerdere teams ingeschreven worden. Om alles vlotjes te laten verlopen wordt de ploegen wel gevraagd zich vooraf in te schrijven. Deelnemen kost 15€ per ploeg.

Meer info en inschrijven via lutgarde.cochez@hotmail.com (0474/53.25.59).        

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jun 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief