Fietsen, wandelen en genieten van schlagermuziek met Pasar HERNE

C21

Fietsen, wandelen en genieten van schlagermuziek met Pasar HERNE

Pasazr_15_aug_2022
Fietsen, wandelen en genieten van schlagermuziek met Pasar HERNE - Affiche
 

Net zoals de jaren voor de coronapauze nodigt Pasar Herne met voorman Luc Roosens nu terug op  Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart (maandag 15 augustus) fietsers, wandelaars en liefhebbers van schlagermuziek uit op een gezellig en sportrecreatief treffen. Draaischijf van het ganse dagvullend gebeuren is ook deze keer het Parochiaal Centrum in de Lindestraat, waar de fietsers en de wandelaars, zowel individueel als in groep als in clubverband, alvast al welkom zijn van 9 tot 16u. Die fietstochten en wandelingen kaderen in  Pasar Zomert 2022  (www.pasar.be/zomert) die de Groene Gordel rond Brussel wil laten ontdekken.

Op het programma staan vooreerst de ‘3 Provinciëntochten’ met twee uitgepijlde fietstochten  van 15 en 30 km, een familiefietstocht in groep (ook voor e-bikers) met start om 13u30 en de uitgepijlde Kartuizerwandelingen van 6 of 8 km in en rond het Groene Kwadrant met passages langs het Kartuizerklooster, de landschapskubus Pieter, het Broekelenbos en de Aerebeek- en de Rif-Rif vallei. Met de ‘3 Provinciëntochten’ fietst men door Vlaams-Brabant (Herne), Waals-Brabant (Rebecq) en Henegouwen (Edingen).

In de namiddag vanaf 14u zorgt een heus schlagerfestival voor de apotheose. Dat showgedeelte moet alvast menig fietser, wandelaar, muziekfan en sympathisant verleiden wat tijd uit te trekken voor verpozing en te genieten van de artiesten. En dat allemaal in een gezellig kader in open lucht en hopelijk ook bij stralend zomerweer. Het geheel wordt gepresenteerd door zanger Gino Verano die in zijn zog ook nog meebrengt Frédéric, Noella en Nicky Jones. De Nederlandse  schlagerkoningin Wendy De Laat vervolledigt de zangersparade.

Fietsen en wandelen is gratis voor Pasar-leden en kinderen -12 jaar, 2 euro voor niet-leden. Er is ook gratis inkom voor het muzikaal gedeelte.

Nieuw is nu dat ’s middags (van 11 tot 13u) ter plaatse tafelen ook tot de mogelijkheden behoort. Een zomerapero en een copieuze BBQ kunnen verkregen worden mits een voorafbetaling van 30 euro per persoon vóór 8 augustus op BE39 0018 4349 66 19. Meer info bij Luc Roosens ( 0476/21.05.45).

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 aug 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024

archief