HERNE – Chiro Rif-Raf Kokejane viert een weekend lang zijn 65 jaar

C21

HERNE – Chiro Rif-Raf Kokejane viert een weekend lang zijn 65 jaar

Affiche_rif_raf_1
HERNE – Chiro Rif-Raf Kokejane viert een weekend lang zijn 65 jaar - Affiches
 
Affiche_rif_raf_2
HERNE – Chiro Rif-Raf Kokejane viert een weekend lang zijn 65 jaar - Affiches
 

Chiro Rif Raf Kokejane blaast dit jaar 65 kaarsjes uit. Dat wordt uiteraard uitgebreid gevierd. Om dit jubileum geenszins onopgemerkt te laten voorbijgaan zet de leiding dan ook op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 september een té gek driedaags feestweekend op met allerlei activiteiten, optredens en party’s. De festiviteiten vinden plaats in een grote feesttent op het kaatsplein langsheen de Assesteenweg in de nabijheid van de rotonde.

Starten met een kanjer van een fuif

Vrijdag wordt de spits afgebeten  met NEON/OFF, een neonfuif die als de beste van het jaar zou moeten doorgaan. Er kan dan mee gefeest worden met de top dj’s: Dave & Danny, Les Breukes Boom Boom, Aquaholic en Lloyds & Broken Age. Allen hebben een stevige reputatie en zullen moeiteloos het publiek opzwepen tot een oververhitte massa die van geen ophouden weet.

Tickets: VVK: 5€ Via: https://www.eventbrite.be/e/tickets-neonoff-396769166257   Aan de kassa  7€.

Bruin café op zaterdag

Wie de gevolgen van ‘the day after’ niet teveel vreest, kan zich zaterdagnamiddag terug al aanmelden. Vanaf 17u is iedereen welkom in het CHIRO-MUSEUM. Hier kunnen dan in alle rust (héél) oude maar ook minder oude en recente foto’s bezichtigd worden. Alvast een belevenis rijk aan mooie herinneringen met Chiro Kokejane als inzet. De draaischijf daarbij is onder meer Marie-Louise Devriese.

Na die tocht door de geschiedenis van Chiro Kokejane wordt het een gezellige avond vanop het Bruin Café. “Geniet samen met vrienden en familie van live muziek, cocktails, streekbieren en tapas. Breng zeker jullie dansschoenen mee want met optredens van Small Talk en Lobstar & The Kicks zal je niet kunnen stilzitten! Hopelijk zijn jullie dan nog niet moe want vanaf middernacht neemt Discobar Soundbusters het over voor een zotte afterparty”, aldus de organisatoren.

Tickets (€5) zijn te koop bij de Keti’s, Aspi’s & Leiding of bij D’erfzonde, Spar Vansnick & Café ’t Vossenhol. Of je kan gewoon aan de ingang betalen.

Chillen op zondag

Zondag zijn er vier  fiets- en wandeltochten uitgestippeld. Voor de kids zijn er op de routes  verschillende leuke opdrachten voorzien. Iedereen is  welkom op het kaatsplein vanaf 9u.  Er kan gekozen worden voor een tocht van 5 of 8 km. Diegenen die liever fietsen kunnen kiezen tussen een route van 16 of 34km. Alle routes eindigen terug op het kaatsplein waar verder kan genoten worden van traditionele volksspelen en springkastelen.

Op de middag kan iedereen zich tegoed doen aan eet- en drankenstanden. Ook kan er vanaf 14u30 met Titty naar hartenlust aan volksdansen gedaan worden. Kort: genoeg animatie dus voor groot en klein om er een geweldige zondagnamiddag van te maken en het feestweekend op-en-top af te sluiten.

Chiro Rif-Raf Kokejane is ook te volgen op deze Facebookpagina  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 sep 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 28 sep 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 28 sep 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 26 sep 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 24 sep 2022

archief