HERNE – Krijgt Regina ook van u een kaartje voor haar 100ste verjaardag?

C21

HERNE – Krijgt Regina ook van u een kaartje voor haar 100ste verjaardag?

Kaartje_100_jaar
HERNE – Krijgt Regina ook van u een kaartje voor haar 100ste verjaardag? - © Deschuyffeleer
 

In maart overleed Georges Ghyselbrecht en meteen ook de enige 100-jarige in de gemeente. De komende zes weken komt daar ‘bij leven en welzijn’ verandering in. Zo komt er op 22 november de 100ste verjaardag van Denise Maria Vanlathem, beter gekend als Regina Vanlathem, aan. Zij woont in de Schepdaelstraat in Herfelingen. En op 22 december is het dan de beurt aan Maria Theresia Vanderroost uit de Grotestraat. De 100ste verjaardag van beide dames zal ten gepaste tijde publiekelijk gevierd worden. Hier later meer over.

De eerste in het rijtje is Regina. Om haar viering luister bij te zetten wordt alvast de medewerking gevraagd van alle inwoners van niet alleen Herfelingen maar ook van de overige dorpskernen van Groot Herne.

Jong of minder jong, iedereen krijgt graag een verjaardagskaartje. Zo ook Regina. Familie, buren en sympathisanten  roepen dan ook op haar te voorzien van zoveel als mogelijk verjaardagskaartjes. Die kaartjes kunnen gedeponeerd worden in een doos in superette Vansnick aan de kerk in Herfelingen of op het gemeentehuis in Herne-Centrum. Ook kaartjes van buiten Herne zijn uiteraard welkom.

De betrachting is ten minste 100 verjaardagskaartjes te verzamelen die dan ook allemaal zullen dienen om de feestlocatie op te fleuren.

Een kaartje kost haast geen geld en u maakt er én Regina én haar familie én de ganse dorpsgemeenschap bijzonder blij mee.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 nov 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief