HERFELINGEN - Waanzinnig Weekend bedankt zijn vrijwilligers en verdeelt 5000 euro onder goede doelen

C21

HERFELINGEN - Waanzinnig Weekend bedankt zijn vrijwilligers en verdeelt 5000 euro onder goede doelen

Foto-personeelsfeest001
HERFELINGEN - Waanzinnig Weekend bedankt zijn vrijwilligers en verdeelt 5000 euro onder goede doelen - Foto ingezonden
 
Foto-personeelsfeest002
HERFELINGEN - Waanzinnig Weekend bedankt zijn vrijwilligers en verdeelt 5000 euro onder goede doelen - Foto ingezonden
 
Foto-personeelsfeest003
HERFELINGEN - Waanzinnig Weekend bedankt zijn vrijwilligers en verdeelt 5000 euro onder goede doelen - Foto ingezonden
 

Voor het kernbestuur starten de voorbereidingen voor een nieuw Waanzinig Weekend al kort na afloop van het vorige. Maar nu is ook het aftellen voor alle vrijwillige medewerkers echt begonnen. Om hen te bedanken worden de eigenaars van dat stel helpende handen elk jaar in mei uitgenodigd voor een medewerkersbarbecue. En dat was dit jaar niet anders. Het onderonsje is ook het uitgelezen moment om de traditionele cheque te overhandigen aan de vzw Parochiale Werken Herfelingen. Dankzij de truckshow mocht ook het MPC Sint-Franciscus in Roosdaal op een gift rekenen.

Bavocentrum

Waanzinnig Weekend, sinds pakweg de eeuwwisseling de doorslag van Dorpsfeesten Herfelingen, blijft trouw aan zijn bestaansredenen. Vertier in eigen dorp, mensen ongedwongen samenbrengen rond sport, muziek en andere activiteiten maar ook de vzw achter het Bavocentrum financieel ondersteunen. Daarom mocht Patrick De Vos als afgevaardigde van de vzw Parochiale Werken in het bijzijn van 85 bestuursleden en medewerkers een cheque van 4000 euro in ontvangst nemen. “De gift is zeker welkom en  het budget wordt goed besteed. We plannen dit jaar immers aanpassingen en verbeteringen aan het Bavocentrum die de brandveiligheid zullen verhogen”, aldus Patrick De Vos.

De Hoeve

Sinds 2019 werd het programma-aanbod van Waanzinnig Weekend verrijkt met een truckshow. Omwille van de pandemie vond dit evenement vorig jaar pas voor de tweede keer plaats. Deelnemers aan die rondrit tonen niet alleen hun trots maar ook hun goed hart. Want de opbrengst van dit onderdeel gaat naar een extra wisselend goed doel. Voor de editie van vorig jaar werd dat ‘De Hoeve’ van het MPC Sint-Franciscus in Roosdaal. Die hoeve brandde afgelopen zomer grotendeels af en veel dieren hebben nood aan een beter onderkomen. Ook de kinderen willen terug naar een vertrouwde omgeving zodat ze hun normale dagelijkse bezigheden opnieuw kunnen opnemen.

Programma 2023

Tussen de brochettes en de bbq-worsten door kregen alle medewerkers ook het programma voor Waanzinnig Weekend 2023 voorgeschoteld. “Dat verschilt niet zozeer met dat van vorige jaren hoewel het nu echt wel een all-in editie is”, zegt woordvoerster Ann Viaene. “Alle succesnummers van de afgelopen jaren zijn ook deze keer op de afspraak. De avond-mountainbike wordt behouden, het beachvolleybaltornooi is terug van even weggeweest, de truckshow staat ook terug op het programma evenals de oldtimertractorrond. Voorts hebben we geïnvesteerd in een opfrissing van ‘De Schieve Fuif’ op zondagavond, hebben we een fijne line-up voor onze vermaarde ‘We love the 90’s en 00’s’ op zaterdagavond en hebben we meer live-muziek dan ooit op ons  ‘Gezelligste terras’” op vrijdagavond.

De volledige affiche, gedetailleerde line-up en alle info over inschrijvingen vanaf 1 juni op www.waanzinnigweekend.be  en www.gezelligsteterras.be .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mei 2023
Godelieve Deschuyffeleer
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 23 mei 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 mei 2024

archief