Herne – Gemeentelijke burelen gesloten tijdens fusienamiddag voor personeelsleden

C21

Herne – Gemeentelijke burelen gesloten tijdens fusienamiddag voor personeelsleden

Gemeentediensten_gesloten
Herne – Gemeentelijke burelen gesloten tijdens fusienamiddag voor personeelsleden - © Deschuyffeleer
 

In het kader van de principiële beslissing tot vrijwillige fusie van de lokale besturen van Galmaarden, Gooik en Herne worden thans de voor- en nadelen ervan in een fusietraject onderzocht. De drie besturen willen alleszins ook vanaf het begin hun personeel daarbij betrekken. In die zin wordt op dinsdag 13 juni door het transitieteam een ‘fusienamiddag’ opgezet voor de personeelsleden die de drie gemeenten te werk stellen. Tijdens de fusienamiddag zijn de gemeentelijke diensten gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar. Het gemeentehuis van Herne opent dinsdagavond wel opnieuw de deuren.

Via deze fusienamiddag willen de besturen de personeelsleden enerzijds informeren over de volgende stappen in het fusietraject en anderzijds de ruimte geven om mee na te denken over de invulling van de organisatie.

Met een fusie verandert uiteraard het organisatorisch aspect. Van drie relatief kleine organisaties zou er immers gefuseerd worden naar een organisatie met meer dan 300 medewerkers. De drie besturen  willen dan ook hieromtrent samen nadenken over welke organisatie ze in de toekomst willen zijn. Het fusietraject kan dan ook maar enkel met de volledige steun van ons personeel gerealiseerd worden. Zo is het ook belangrijk de drie organisaties vroeg in het traject samen te brengen om de medewerkers de gelegenheid te bieden al met elkaar kennis te kunnen laten maken.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jun 2023
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 jul 2024

archief