Het lokaal bestuur HERNE wenste het personeel van de drie basisscholen een geolied schooljaar toe.

C21

Het lokaal bestuur HERNE wenste het personeel van de drie basisscholen een geolied schooljaar toe.

Dank_aan_schoolpersoneel__4_
Het lokaal bestuur HERNE wenste het personeel van de drie basisscholen een geolied schooljaar toe - © Deschuyffeleer
 
Dank_aan_schoolpersoneel__2_
Het lokaal bestuur HERNE wenste het personeel van de drie basisscholen een geolied schooljaar toe - De Bloesem - © Deschuyffeleer
 
Dank_aan_schoolpersoneel__3_
Het lokaal bestuur HERNE wenste het personeel van de drie basisscholen een geolied schooljaar toe - GO! Markvallei © Deschuyffeleer
 
Dank_aan_schoolpersoneel__1_
Het lokaal bestuur HERNE wenste het personeel van de drie basisscholen een geolied schooljaar toe - De Regenboog - © Deschuyffeleer
 

In het gemeentelijk beleid maakt de dienst onderwijs ongetwijfeld één van de belangrijkste pijlers uit. Daarom wilde het gemeentebestuur via zijn schepen voor onderwijs Carina Ricour bij de aanvang van het nieuw schooljaar de directies evenals al het personeel van de drie basisscholen in de gemeente dan ook een goede vaart toewensen en hen ieder daarbij bedenken met een potje olijfolie. Dat symbolisch cadeautje kreeg het toepasselijk wensetiket van ‘Een geolied schooljaar toegewenst’ aangemeten.

Binding bestendigen  

De eerste schoolmaandag bracht de schepen dan ook alle scholen een bezoekje. Dat gebeurde niet alleen om de potjes olijfolie te overhandigen maar ook om de nauwe binding van het lokaal bestuur met én de directies en het schoolpersoneel te bestendigen.

De directeurs van de  gemeentelijke basisschool De Regenboog in Herfelingen (Christoph Segers), van de vrije basisschool De Bloesem in het centrum (Geert Van Damme), van de GO! Basisschool Markevallei in Kokejane (Katrien Van Vaerenbergh) en van de lokale afdeling van de Academie voor Muziek, Woord en Dans (Sarah Copriau) waren zo samen goed om niet minder dan 110 geschenkpotjes in ontvangst te mogen nemen.

Tijdens haar bezoek aan de drie basisscholen wist de schepen iedereen die meewerkt aan de vorming van jong-Herne te danken en te feliciteren voor de inzet, de toewijding en de zorg waarmee zij niet alleen in het verleden maar ongetwijfeld ook de komende 10 maanden de ruim 1100 schoolkinderen zullen begeleiden en omringen om van hen volwaardige jonge burgers te maken klaar om de toekomst te trotseren.

Kwaliteitsonderwijs  

Het was ook niet zonder enige fierheid dat schepen Carina Ricour zich liet ontvallen dat het groot aantal leerlingen een bewijs is dat de scholen in Herne borg staan voor een onderwijs op een hoog niveau. “En dat een degelijk kwaliteitsonderwijs de grondvesten levert voor de toekomst van onze kinderen, daar zijn we dankzij jullie vrij gerust in”, was ook nog één van haar lofbetuigingen aan het adres van gans het schoolpersoneel in de drie scholen. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 sep 2023
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 23 mei 2024

archief