Kom eens snuffelen in de spulletjes van Mario in het centrum van Herne

C21

Kom eens snuffelen in de spulletjes van Mario in het centrum van Herne

Editie_herne_mario_2__kopie_
Bij Mario zijn er altijd wel koopjes te doen.- Foto Marc Colpaert
 
Mario Dewolf uit Herne besliste om tijdens de corona periode een kleine kringloopwinkel te openen in het centrum van Herne. Wie op zoek is naar spulletjes en dat mag je best heel breed nemen, dan ben je bij Mario aan het juiste adres. Hij gaf aan zijn zaak de naam Millo's kringloopwinkel mee en geloof me, rijk gaat hij niet worden, want Mario verkoopt tal van spulletjes aan een halve euro.
 
 Millo’s kringloopwinkel is te vinden op Facebook en is een tweedehandswinkel in het centrum van Herne, op enkele tientallen meters aan de kerk van Herne(Kerkstraat), waarbij Mario de ganse gemeenschap het jaar rond van dienst wil zijn. Het principe van Mario is heel eenvoudig: hij verzamelt tal van spulletjes en gereedschap, waar de ene van af wil, maar hij koopt nooit goederen aan, alle goederen worden hem aangeboden en verkoopt deze artikelen dan aan een zacht prijsje aan anderen voor een tweede leven. "Ik wil op deze manier meehelpen om tal van zaken een tweede leven te geven en ook tal van mensen tegen een klein prijsje gelukkig te maken", aldus Mario. 
 
Wie eens wilt komen neuzen in de spulletjes van Mario kan dit op woensdagvoormidag, tijdens de wekelijkse markt, of op vrijdagnamiddag en op zaterdag van 10 tot 13 uur. U gaat het best eens kijken op de Facebookpagina Millo verkoopt voor de openingsuren.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mei 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024

archief