Sofie van het Terlindenhof wil haar klanten bedanken omdat haar zaak al 22 jaar bestaat

C21

Sofie van het Terlindenhof wil haar klanten bedanken omdat haar zaak al 22 jaar bestaat

Logo_wit
 
Op zaterdag 8 juni vanaf 20u trakteert Sofie alle aanwezigen op streekhapjes om haar klanten te bedanken omdat ze hier al 22 jaar plezier beleeft en daarom maken we er opnieuw een gezellig feestje van met discobar, zodat we ons samen kunnen uitleven, dansen, zingen en springen, waar mensen elkaar ontmoeten. Café Terlindenhof " waar we elkaar tegenkomen.
 
Terlindenhof is altijd een herberg, een huis van commerce geweest, in eigendom gebleven van onze familie,mijn grootvader Albert Janssens was een bieruitzetter en heeft in de jaren 1970 het gebouw in orde gezet; de ruimte zoals je nu nog kan zien. In de tijd van mijn overgrootouders was hier zelfs een slachthuis aan het café, waar de mensen handel voerden en in die tijd werd er ook al gedanst boven op de planché, spraken de mensen hier af voor en na "het bal".
Vandaar ben ik hier ook terecht gekomen en hou ik ervan om met mensen om te gaan, te ontvangen in mijn volks rustiek caféétje gelegen in een rustig, landelijk kader, en voel ik mij een fiere ambassadeur die onze streek en produkten vertegenwoordigt., want er is toch wat geschiedenis in dit gehucht op "Terlinden" met zijn kapel van onze Lieve vrouw Telinden en linden bomen, vandaar de naam "Terlindenhof".
Op ons terras met kinderspeeltuin, kan je in het zonnetje genieten van streekprodukten, picknicken en uw fiets opladen ondertussen, langsheen wandelknoopunt 364 en fiets 87, verwelkom ik ook de toeristen vandaar dat ik vanaf nu op zondag om 10u al open ben voor een eerlijke, kindvriendelijke bediening.
 
1 keer in de maand op donderdagnamiddag organiseren we dansnamiddagen vanaf 14u met muzikanten uit eigen streek, zoals op do 8/8 hebben we al een golden oldies afternoon en ook onze maandelijkse zaterdagavond evenementen blijven we organiseren.  Zo hebben we al een Karaokeavond op 12/10, Optreden van Johan De Muylder met Luc Van Lierde op za 14/12 en in november een foute party.

Bij ons kan je altijd terecht voor al uw feestjes want wij hebben een grote parking en ruime plaats binnen of buiten. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jun 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 13 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief