Het Waanzinnig Weekend gaat in Herfelingen van start met een pittige toertocht voor mountainbikers

C21

Het Waanzinnig Weekend gaat in Herfelingen van start met een pittige toertocht voor mountainbikers

20240709_195040
 
Het Waanzinnig Weekend in Herfelingen gaat van start op 12 juli met op vrijdagavond een pittige toertocht door het Pajottenland. Onze jaarlijkse toertocht is geen onbekende meer in mountainbikeland. Geen klassieke rit op zondagvoormiddag maar wel een stevige avondtocht op vrijdagavond. Zowel de occasionele als de doorgewinterde biker kan zich uitleven op een afwisselend en regelmatig pittig parcours. Starten kan voor of na zonsondergang. Ook dit jaar tekent No Limit Sports nutrition mee voor de organisatie van deze tochten.
 
Er zijn dit jaar 3 afstanden voorzien van respectievelijk 30, 50 en 60 kilometer. We hebben hierbij zoveel mogelijk rekening gehouden met de bemerkingen van de vorige jaren. We rijden door het glooiende landschap van Herfelingen, Herne, Sint Pieters Kapelle, Tollembeek, Bever. En natuurlijk kiezen we ook dit jaar voor een nieuw parcours.
 
Gravelbiker? Kies dan zeker voor het parcours van 60 kilometer. Dat is perfect op jouw maat. Maar omdat onze tochten tijdens de zomer worden gereden komen de alle afstanden in aanmerking voor zowel MTB'er als gravelbiker.
 
Vertrekken kan tussen 18u en 22u ter hoogte van de Mollestraat in Herfelingen.
 
Startplaats: aan de inschrijftent op de weide met feesttent. Ruime parking voorzien. De tochten zijn goed zichtbaar bepijld. Op de bevoorradingsposten voorzien we versnaperingen en sportdrank. Aan de aankomst is er douchegelegenheid voorzien, een bikewash en een bewaakte bike-stalling tot 24u. Op het zomerterras geniet je na van de gezellige après-bike. Voor deze editie wordt er ook dit jaar aan elke deelnemer een GRATIS Chimay van het vat, streek- of speciaalbier of frisdrank aangeboden. 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jul 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 13 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief