KF Sint-Pieters-Herleving en SPH Crescendo in volle aanloop naar hun jaarlijks Kermisweekend in september

C21

KF Sint-Pieters-Herleving en SPH Crescendo in volle aanloop naar hun jaarlijks Kermisweekend in september

1000009452
 
Mensen samen brengen via muziek en zo het cultureel leven in Herne kleur geven is een doel dat ze bij de Koninklijke Fanfare Sint-Pieters-Herleving en SPH Crescendo hoog in het vaandel dragen. Met hun jaarlijks Kermisweekend willen ze er opnieuw een lap op geven. In het weekend van 30 en 31 augustus en 1 september staan er dan ook weer heel wat festiviteiten op het programma.
Concert ‘Enjoy The Music’
Met het concert ‘Enjoy The Music’ op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus hopen de dirigenten en muzikanten de inwoners van hun dorp en omstreken opnieuw samen te brengen en hen letterlijk te laten genieten van hun muziek. Ze nemen hun luisteraars graag mee op een muzikale reis tijdens dewelke ook verdienstelijke muzikanten in de schijnwerpers worden gezet. Dit alles vervat in een gevarieerd muzikaal programma gaande van klassieke concertstukken tot hedendaagse popmuziek. Na afloop van het concert is er plaats voor gezelligheid op het zomers terras waar er nog na gekeuveld kan worden. Toegangstickets zijn te koop via www.uwfanfare.be. 
 
Kermiszondag 1 september:
Rommelmarkt en crescendoterras
De jeugdafdeling is dit jaar al toe aan de organisatie van haar 10e grote rommelmarkt, ondertussen een gevestigde waarde en publiekstrekker in onze streken. Bezoekers zijn welkom van 8u tot 15u om te komen snuisteren in de 100 verwachte standen. Ter afwisseling kunnen ze de organiserende jeugdvereniging steunen door een bezoekje te brengen aan het Crescendoterras ter hoogte van Geraardsbergsestraat nr. 22 waar ze even kunnen uitrusten bij een lekker drankje en een snack. Wie nog een standje wil bemachtigen op de rommelmarkt kan zich inschrijven via www.uwfanfare.be.
Muziek Anders
SPH Crescendo nodigt ook dit jaar opnieuw haar special guests uit voor een wervelende editie van Muziek Anders op zondag 1 september om 16u in de Polyvalente Feestzaal. Tijdens dit unieke concert krijgen personen met een mentale beperking de kans om samen met het jeugdensemble te musiceren. Als volwaardige muzikanten kunnen zij mee percussie spelen of dansen en zingen. 
Gastmuzikanten dienen vooraf in te schrijven via uwfanfare@gmail.com. Mensen die met een busje komen of houders van een blauwe kaart kunnen dit best bij inschrijving vermelden zodat de organisatoren de nodige parkeerplaatsen, doorgangsbewijzen en aanrijroutes kunnen voorzien. Kom je graag supporteren? De toegang tot het concert is gratis!
 
Barbecue en zomerbar
Ook aan lekker eten en drinken ontbreekt het niet tijdens het Kermisweekend. Zo kan men op zondag 1 september tussen 11u30 en 15u00 aan de Polyvalente Feestzaal aanschuiven voor een zomerse barbecue met lekker vlees en een slaatje. Wie liever vegetarisch eet komt ook aan zijn trekken met vleesvervangers op het menu. Naast de barbecue is er een uitbreide keus aan frisdranken, bieren, cocktails en andere lekkere dranken. Ook voor de zoetebekken is er voldoende keuze met artisanaal ijs van Wilgendam uit Sint-Pieters-Kapelle en heerlijke verse pannenkoeken. Wie vooraf geen kaarten kocht, kan op de dag zelf zonder problemen aan de kassa terecht.
 
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 aug 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 13 sep 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief