In CVO MERCHTEM - TERNAT ontdek je jouw talent op een leuke manier

C21

In CVO MERCHTEM - TERNAT ontdek je jouw talent op een leuke manier

Editiepajot-cvomt-klein-augustus-2014

 Je ontdekt iets leuks, of je gaat voor een diploma. Je verruimt je horizon of je kansen op de arbeidsmarkt.

 

CVO-gemeenschap

En zo bouwen we met ons cvo aan een heel diverse gemeenschap van cursisten, elk met eigen specifieke interesses, achtergronden en doelen voor ogen. En leren we van en met mekaar.

 

Extraatjes 

Dat hierbij al eens een zijsprongetje wordt gemaakt naar een extra activiteit spreekt voor zich. 

 

Regelmatig gaan we samen op stap: stadsbezoeken, film en theater maken de talenklassen hechter. Gastronomische uitstappen staan op het menu van onze kookklassen. En ook de cursisten mode zetten al eens een stapje in de wereld van kleur, geur en stoffen.

Fotoverslagen van een greep uit onze activiteiten vind je op www.cvomt.be.

 

Wist je dat zo’n 500 senioren aan ons CVO les volgen: informatica, talen, koken, … Dit jaar organiseerden we enkele ludieke activiteiten voor onze senioren in Ternat.

 

In december wordt de nodige tijd uitgetrokken om tijdens een gezellig samenzijn de kerst- en feestdagen al te vieren. De bijhorende hapjes en drankjes worden dan beslist gesmaakt!

 

Ook voor u?!

Dat dit alles de onderlinge band van sociaal contact aanhaalt, en het gevoel van samenhorigheid versterkt hoeft geen betoog. 

Misschien kan het ook voor u een stimulans zijn om, in deze dagen van goede voornemens, te denken aan een ontspannende en stimulerende opleiding in CVO M&T! In januari starten heel wat nieuwe modules, workshops, lezingen en wandelingen. Ontdek ze snel op onze website www.cvomt.be!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jan 2016
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief