MERCHTEM - Briljanten bruiloft Frans & Clemence

MERCHTEM - Briljanten bruiloft Frans & Clemence

Editiepajot_ingezonden_merchtem_-_briljanten_bruiloft_frans___clemence
 

Frans De Groot (91) en Clemence De Bondt (89) vierden op zondag 31 januari 2016 hun briljanten huwelijksverjaardag en werden tijdens het familiefeest uitgebreid in de bloemetjes gezet door het gemeentebestuur van Merchtem.

 

Frans is afkomstig van Opwijk en Clemence woonde in haar jeugd "over den bareel" in de Drielindenbaan in Merchtem.

 

Ze leerden elkaar ooit kennen tijdens Droeshout kermis. Op 26 januari 1951 stapten ze in het huwelijksbootje, waarna ze eerst enkele jaren in Opwijk woonden maar sedert 1964 voorgoed verhuisden naar Merchtem. Daar wonen ze nog steeds in hun "huis met het strooien dak" op de hoek van de Meutersweg en de Oudstrijdersstraat.

 

Frans heeft beroepshalve altijd bij de Spoorwegen gewerkt, terwijl Clemence met veel enthousiasme het huishouden beredderde en alle aandacht gaf aan de opvoeding van hun 3 kinderen.

 

Sedert hun pensioen genieten ze volop van hun groententuin, samen  TV kijken en een "klapke" met de geburen. Als gepassioneerd klarinettist was Frans meer dan 85 jaar lang actief bij verschillende muziekmaatschappijen. Hun 3 kleinkinderen bezorgen hen een tweede jeugd, en hun 4de kleinkindje Toben († 1 jaar), waarvan Frans peter was, dragen ze voor altijd in hun hart.

 

Alle kinderen en kleinkinderen van Frans en Clemence wensen hen bij deze nog vele gelukkige en kommerloze jaren toe en hopen dat hun huwelijkssprookje nog lang wordt voortgezet.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 feb 2016
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 30 sep 2020
Sam Herremans | 28 sep 2020
Sam Herremans | 19 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 06 sep 2020

archief