MERCHTEM - Thermae Sports behaalt 3de plaats nationaal en schenkt 3000 EUR aan VZW Levedale

MERCHTEM - Thermae Sports behaalt 3de plaats nationaal en schenkt 3000 EUR aan VZW Levedale

Editiepajot-merchtem-logo-gemeente

In de maand maart nam Thermae Sports Merchtem deel aan de wereldwijde competitie “Let’s Move for a Better World”. Deze competitie, georganiseerd door Technogym, had tot doel om mensen aan te zetten tot beweging voor zichzelf en het goede doel. Door zoveel mogelijk te sporten, werden punten verzameld die mee bijdroegen tot het eindresultaat. De eerste 3 clubs per land winnen sportmateriaal sportmateriaal voor “hun” VZW.

 

Thermae Sports Merchtem koos de vzw Levedale uit., een woon- en begeleidingscentrum voor volwassenen met een mentale beperking dat actief is in Merchtem en enkele gemeenten rondom (Meise, Grimbergen, Kapelle-op den-Bos en Londerzeel). De zoektocht naar een geschikt goed doel heeft niet lang geduurd. Zowel leden als personeel kozen voor vzw Levedale. “We wilden graag iets betekenen voor mensen met minder of andere kansen en hen op deze manier een hart onder de riem steken. We geloven dat iedereen beschikt over talenten en groeipunten, welke beperking je al dan niet hebt. Beweging is gezond voor iedereen.”

 

Vele leden, plaatselijke sporters en sportverenigingen behaalden samen de 3de plaats nationaal. Mede dankzij enkele andere acties waaronder de verkoop van decoratie van de bewoners, een kaas- en wijnavond en een heerlijke ontbijt kunnen we VZW Levedale een mooie cheque ter waarde van 3.000 EUR bezorgen. De overhandiging van de chèque zal plaats vinden aanstaande woensdag 13 april om 14u in Thermae Sports Merchtem.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 apr 2016
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 30 sep 2020
Sam Herremans | 28 sep 2020
Sam Herremans | 19 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 06 sep 2020

archief