MERCHTEM - Openbare verkoop 6 bouwgronden

MERCHTEM - Openbare verkoop 6 bouwgronden

Plan_bouwgronden_langsheen_leireken
 

Op 27 maart 2016 organiseert het gemeentebestuur een openbare verkoop van 6 loten bouwgrond in Peizegem. De openbare verkoop vindt plaats om 16 uur in café Taxi (Nieuwbaan 44). De verkoop bevat twee loten langsheen Nieuwbaan en vier loten langsheen Leireken. De verkoop van de 47 loten voor eengezinswoningen zal later dit jaar georganiseerd worden. 

 

Loten A en B zijn gelegen langsheen Nieuwbaan. Op lot A kan een halfopen meergezinswoning met maximaal twee wooneenheden of één winkel en twee wooneenheden gerealiseerd worden. 

 

Op lot B kan een grote meergezinswoning gerealiseerd worden met maximaal twee woonlagen. De volledige oppervlakte van lot B kan gebruikt worden om de ondergrondse parkeergarage in onder te brengen. 

 

Op de vier loten langsheen Leireken dient telkens een tweegezinswoning gerealiseerd te worden. Het betreft twee halfopen en twee gesloten gebouwen. De oppervlaktes van deze loten varieert van 2a 81ca tot 3a 76ca. 

 

Geïnteresseerden kunnen de plannen en stedenbouwkundige voorschriften raadplegen via de gemeentewebsite. Wie meer informatie wenst, kan terecht bij de stedenbouwkundige dienst van het gemeentehuis. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mrt 2017
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 19 sep 2020
Sam Herremans | 06 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief