MERCHTEM - Rommelmarkt aan de Sporthal

C21

MERCHTEM - Rommelmarkt aan de Sporthal

Rommelmarkt_17
 

Zondag 9 juli van 13 tot 18 uur organiseert Swaiken zijn 2de rommelmarkt op de terreinen in openlucht aan de Merchtemse Sporthal, Dendermondestraat 25. Op zondagen 13 augustus & 3 september de volgende rommelmarkten op dezelfde locatie en telkens ook weer van 13 tot 18 uur. 

 

Swaiken Van Campenhout, één van de pioniers van de Merchtemse rommelmarkten, organiseerde op zondag 7 september 1997 (zo goed als 20 jaar geleden) een 1ste rommelmarkt met zijn vereniging KEEKS Merchtem op de terreinen van de Sint-Donatusschool aan de Maurits Sacréstraat. 

 

Op vraag van de uitbaters van de Cafetaria Sporthal Merchtem om de praktische organisatie van deze rommelmarkten op zich te nemen verscheen Swaiken na zoveel jaren opnieuw ‘op het toneel’ in het Merchtemse ‘rommelmarktwereldje’. 

 

De particuliere verkopers hebben een eigen stand en bieden er hun tweedehands artikelen te koop aan. Op deze rommelmarkten vind je zowat alles en de traditie wil nu eenmaal dat de ene zijn rommel de andere zijn prachtgerief is, wat alvast veel beter en nuttiger is dan onbedachtzaam weg te gooien. Ook jij vindt er vast je gading, en zelfs al koop je niets, rondneuzen tussen al de snuisterijen en genieten van de gezellige drukte is altijd mooi meegenomen. Slogan rommelmarkten Swaiken! 

 

Dé pleisterplaats waar de bezoekers hun gading vinden in het ruime aanbod tweedehands artikelen van de verkopers-voor-één-dag, of willen genieten van de gezellige drukte. Voor de bezoekers is er geen inkom te betalen. De uitbaters van de Cafetaria Sporthal Merchtem voorzien een ruim terras om de dorst te lessen. Allerlei snacks om de honger te stillen, en een springkasteel voor de kinderen. 

 

Voor inlichtingen of inschrijvingen voor deze rommelmarkten, mailen naar swaiken.keeks@telenet.be of telefoneren naar het nummer 0474/88.55.83. Tenslotte wil Swaiken het gemeentebestuur van Merchtem danken voor de logistieke steun. Zeker niet vergeten te noteren dat de volgende rommelmarkten aan de Sporthal Merchtem doorgaan op de zondagen 13 augustus en 3 september, telkens van 13 tot 18 uur.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jul 2017
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief