MERCHTEM - Sporten aan een spo(r)tprijs

C21

MERCHTEM - Sporten aan een spo(r)tprijs

Editiepajot-merchtem-logo-gemeente

Vanaf schooljaar 2017-2018 kunnen leerlingen uit het secundair onderwijs in Merchtem en Opwijk met een Sport-Na-Schoolpas onbeperkt sporten aan een voordelig tarief in de regio. Het initiatief wil zo leerlingen aanmoedigen om ook na de lesuren nog te sporten. 

 

Met de SNS-pas kunnen leerlingen van de secundaire scholen van Merchtem en Opwijk van het 1ste tot 6de jaar gebruik maken van een uitgebreid sportief aanbod, gaande van zwemmen, fitness,… tot karate of buikdansen. In onze regio biedt SNS 18 verschillende activiteiten aan op 14 verschillende locaties in Merchtem, Opwijk en omgeving. 

 

Voor slechts 30 euro kan een leerling 12 weken lang onbeperkt sporten en bewegen. De 12 weken-pas kan aangekocht worden voor een eerste periode van 2 oktober tot 2 februari of voor een tweede periode van 5 februari tot 18 mei. Een SNS-pas voor het hele schooljaar (24 weken) kost 45 euro. Je kan de pas online aanvragen. 

 

SNS is een initiatief van Stichting Vlaamse Schoolsport en Sport Vlaanderen, in samenwerking met de secundaire scholen, verschillende sportclubs en de gemeentebesturen van Merchtem en Opwijk. Meer info en het volledige sportaanbod kan je vinden op www.sportnaschool.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 sep 2017
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief