MERCHTEM richt nieuwe kindergemeenteraad in

C21

MERCHTEM richt nieuwe kindergemeenteraad in

Kg-1
 

Merchtem heeft een nieuwe kindergemeenteraad verkozen. Dat gebeurde tijdens een feestelijke receptie waarbij alle kindergemeenteraadsleden de eed aflegden. 

 

Dit jaar zullen de kindergemeenteraadsleden naast hun gewone taken, een feest organiseren voor alle kindergemeenteraadsleden van de voorbij 15 jaar. Bovendien had schepen van onderwijs, Maarten Mast (LvdB) een leuke verrassing voor de kindergemeenteraadsleden in petto. Niemand minder dan Minister Maggie De Block nodigt de kinderraadsleden uit voor een bezoek aan het parlement en haar kabinet. 

 

De burgemeesterssjerp werd overhandigd aan Miel Meskens die in de zesde klas van Ter Dreef zit. De kinderburgemeester wordt in zijn opdracht bijgestaan door 4 schepenen: Kobe Demeulemeester (Sint-Donatus), Manon Cornelis (De Plataan), Annabel De Ridder (Ten Bos) en Luca Taastenoy (Rinkeling). De overige gemeenteraadsleden zijn Anne Legroux, Mattijs Van Nijverseel,, Emma-Benedicte Bunsana Djamsula (Ter Dreef), Lisa Van Droogenbroeck, Milan Teugels, Laura De Bruyn (Sint-Donatus), Nette Van Den Eede, Emile De Arriba Rodero, Linde Jacxsens (De Plataan), Arthur Hermus, Milan Verhaegen, Yenno De Donder (Ten Bos), Laurens Mast, Maurice De Neve en Fem 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 okt 2017
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief