MERCHTEM - Kennismaken met Natuurpunt

MERCHTEM - Kennismaken met Natuurpunt

Editiepajot-merchtem-logo-gemeente

Om zijn werking voor te stellen, nodigen Natuurpunt en de gemeentelijke cultuurdienst iedereen uit op een open jaarvergadering. Aan de hand van klank- en beeldmateriaal geeft de vereniging een overzicht van zijn realisaties tijdens het voorbije werkjaar.

 

Natuurpunt Merchtem ontstond in 2001 uit een samensmelting van Natuurreservaten vzw en Wielewaal, voornamelijk onder impuls van de ons in 2009 ontvallen Kris De Pauw. Inmiddels heeft Natuurpunt al heel wat initiatieven ter bescherming en ontwikkeling van de Merchtemse natuur op zijn actief.

 

De vereniging bestaat uitsluitend uit vrijwilligers; mannen en vrouwen die zich daadwerkelijk willen inzetten voor het onderhoud van houtkanten, de aanleg en het beheer van poelen, het aanplanten van geboortebossen of – lanen, het verzorgen van bomen, enz. Natuurpunt Merchtem kan hierbij rekenen op de logistieke steun van het gemeentebestuur.

 

Wil u eens kennismaken met de lokale afdeling van Natuurpunt, heeft u originele ideeën of voorstellen, kom dan zeker eens langs op vrijdag 23 februari om 20 uur in het August De Boeckhuis, Reedijk 1. Het bestuur zorgt voor een drankje en een hapje.

 

Iedereen van harte welkom.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 feb 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 19 sep 2020
Sam Herremans | 06 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief