MERCHTEM - Hockeystage HC Blue Sox

C21

MERCHTEM - Hockeystage HC Blue Sox

Img_0012
 
Img_0061
 
Img_0027
 
Img_0029
 
Img_0062
 

Voor de derde keer op rij werd er een succesvolle hockeystage georganiseerd door HC Blue Sox te Merchtem. Het begint een vast gegeven te worden dat de sportvelden van het Dooren complex in Merchtem de laatste week van augustus bezet worden door enthousiaste hockeyspelers. De stage is toegankelijk voor zowel ervaren spelers, als diegene die een eerste indruk willen opdoen van het hockeygebeuren. 

 

Vorige week was het weer zover. Een 40-tal kinderen tussen 5 en 15 jaar konden zich volledig uitleven. Gelukkig waren de zomerse dagen van +30 graden al even achter de rug zodat er flink gesport kon worden. Korte hockeymatchen werden afgewisseld met tactische oefeningen en conditietrainingen. Er was voor elk wat wils, want er was ook veel aandacht voor spel en plezier. Hockey staat voor fun, dat hebben de spelers van de hockeystage wel begrepen!

 

Ook heeft de club zopas een nieuw clubhuis geopend waardoor zowel ouders als toevallige passanten het hockeygebeuren kunnen gadeslaan. Voor de opbouw van het clubhuis kon de club beroep doen op de vele helpende handen van zowel ouders als spelers. Het is dan ook net op tijd opgebouwd zodat het nieuwe seizoen kan starten met de chalet aan de zijlijn. Ze zijn er in Merchtem volledig klaar voor!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 sep 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief