MERCHTEM - Sporten aan een spo(r)tprijs

C21

MERCHTEM - Sporten aan een spo(r)tprijs

Editiepajot-merchtem-logo-gemeente

Ook dit schooljaar kunnen leerlingen uit het secundair onderwijs met een Sport-Na-Schoolpas onbeperkt sporten aan een voordelig tarief in de regio. Het initiatief wil zo leerlingen aanmoedigen om na de lesuren nog te sporten. 

 

Met de SNS-pas kunnen leerlingen van de secundaire scholen van Merchtem en Opwijk gebruik maken van een uitgebreid sportief aanbod. Hiermee kunnen de leerlingen van het 1e tot het 6de onbeperkt sporten waar, wanneer én met wie ze willen. In onze regio biedt SNS 22 verschillende activiteiten aan op 14 verschillende locaties in Merchtem, Opwijk en omgeving. 

 

Voor slechts 30 euro kan een leerling 15 weken lang onbeperkt sporten en bewegen. De 15 weken-pas kan aangekocht worden voor een eerste periode van 24 september 2018 tot en met 25 januari 2019 of voor een tweede periode van 28 januari 2019 tot en met 31 mei 2019. Een SNS-pas voor het hele schooljaar (30 weken) kost 45 euro. Je kan de pas online aanvragen via www.sportnaschool.be.  

 

 

SNS is een initiatief van Stichting Vlaamse Schoolsport en Sport Vlaanderen, in samenwerking met de secundaire scholen, verschillende sportclubs en de gemeentebesturen van Merchtem en Opwijk. Meer info over het volledige sportaanbod kan je vinden op www.sportnaschool.be.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 sep 2018
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief