MERCHTEM - ZEB goes doggy style: 15 kantoorhonden testen de werkvloer uit tijdens ‘Take Your Dog To Work Day’

C21

MERCHTEM - ZEB goes doggy style: 15 kantoorhonden testen de werkvloer uit tijdens ‘Take Your Dog To Work Day’

_dsc7221
© ZEB
 
_dsc7032
© ZEB
 
_dsc7580
© ZEB
 

Het was vandaag, vrijdag 21 mei, ‘Take Your Dog To Work Day’. Op deze diervriendelijkste werkdag van het jaar, die sinds 1999 wereldwijd gevierd wordt, mochten de werknemers van ZEB hun kwispelende vrienden meenemen naar het werk. Een hond op kantoor zorgt immers voor minder stress en meer beweging op het werk. Het is bovendien ook gewoon plezant én je leert jouw collega’s op een andere manier kennen. CEO Luc Van Mol deed ook mee aan dit experiment en nam Wasco, zijn hond, mee naar het hoofdkantoor.

 

Zo’n 15 honden kwamen vandaag mee met het baasje richting het ZEB-hoofdkwartier om te testen of de furry friends van de collega’s vaker hun baasje kunnen vergezellen naar het werk. Tijdens deze unieke werkdag was er heel wat te beleven. Een photobooth, een hondenwandeling in groep, een doggybar en een professionele hondenfluisteraar zorgden voor de ultieme beleving om hond en baasje te verwennen. Ook CEO Luc Van Mol nam vandaag zijn hond mee naar het werk. “We doen met ZEB mee aan ‘Take Your Dog To Work Day’ omdat we veel belang hechten aan de balans tussen werk en privé. Door je hond mee te nemen naar je werk brengen we beide dichter bij elkaar. Deze dag was een testcase om te kijken of we honden in de toekomst vaker kunnen verwelkomen. Wij gaan alleszins met een positief gevoel naar huis en vinden dit voor herhaling vatbaar”, vult Luc Van Mol aan.

 

Tips & tricks

Jade Van Mol, professionele hondentrainer, was vandaag aanwezig in ZEB Merchtem: “Het is zeer goed dat deze dag bestaat. Een hond is niet gemaakt om alleen te zijn en afzondering is het ergste wat een hond kan overkomen. Voor de werknemers heeft een hond op de werkvloer heel wat positieve gevolgen. Zo hebben ze meer beweging, nemen ze ontspannende pauzes en halen ze tijdens de uren een frisse neus.”

 

Jade is al een aantal jaren gespecialiseerd in de psychologie van honden. Zo volgde ze een vijfdaagse opleiding bij de bekende Amerikaanse The Dog Whisperer, Cesar Millan, van National Geographic. “Ik heb vandaag tips gegeven aan de baasjes over de relatie met hun honden. Er zijn drie belangrijke aandachtspunten. Een hond moet vertrouwen, respect en liefde krijgen. Dat is zowel voor de hond als voor het baasje echt belangrijk”, vertelt ze.

 

OVER ZEB

ZEB is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor iedereen die fashionable en on trend voor de dag wil komen. Met meer dan 70 topmerken in 69 winkelpunten verspreid over heel België en een uitgebreide webshop mag de klant zich op elk vlak verwachten aan een uitstekende shopbeleving. Naast de ruime keuze aan internationale brands kan men bij ZEB ook mode van eigen bodem in de rekken terugvinden. In verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, DYJCode, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles,… drukken inspirerende persoonlijkheden hun unieke stempel op een eigen kledingcollectie. Meer informatie: www.zeb.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jun 2019
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 03 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief