MERCHTEM - Ladies @ the movies

C21

MERCHTEM - Ladies @ the movies

Editiepajot-merchtem-logo-gemeente

Zin in een avondje uit met vriendinnen? Kom dan naar Ladies at the movies en steun de strijd tegen borstkanker!

 

Kom op 24 oktober naar de gemeentelijke feestzaal in Brussegem en beleef een gezellige avond samen met je vriendinnen! We starten om 19.30 uur en trakteren je op een glaasje, hapje én een leuke goodiebag.

 

Toegangskaarten kan je verkrijgen voor 4 euro bij het snelloket campus Nieuwstraat en campus Gasthuisstraat (vóór 17 oktober). Opgelet, betaling enkel via bancontact.

 

De film ‘Miss you already’ staat op het programma. Deze film gaat over twee hartsvriendinnen. Milly (Toni Collette) en Jess (Drew Barrymore). Zij delen al sinds hun jeugd lief en leed met elkaar, hoewel ze elkaars tegenpolen zijn. Milly heeft alles, een succesvolle carrière, een prachtig huis, een man en twee kinderen. Jess is een stedenbouwkundige, leeft in een boothuis met haar vriend Jago en wil heel graag een kindje. Hun vriendschap komt zwaar onder druk te staan wanneer Milly verneemt dat ze borstkanker heeft en Jess uiteindelijk zwanger geraakt.

 

De opbrengst van de filmvoorstelling gaat naar Think Pink.

 

Trommel al je vriendinnen bij elkaar en beleef een gezellige avond!

 

Oktober = borstkankermaand, daarom wil het gemeentebestuur van Merchtem de strijd tegen borstkanker in de kijker zetten.

 

Ladies at the movies wordt georganiseerd door de gemeente Merchtem in samenwerking met Logo Zenneland in het kader van borstkankeropsporing.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 sep 2019
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 03 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief