MERCHTEM - Muzikale lezing over ‘De Sixties’

C21

MERCHTEM - Muzikale lezing over ‘De Sixties’

Rudolf_hecke
 

Zaterdag 22 februari 2020 om 20 uur een muzikale lezing over ‘De Sixties’ in Merchtem in de zaal 't Vijverdal (achter de kerk) aan de Kerkstraat 12. Duur van de lezing: 2 x 60 minuten met een korte pauze. Auteur & muzikant Rudolf Hecke vertelt het verhaal van de jaren zestig met ondermeer ‘mei ‘68’ en Woodstock in een flower-power decor met geluidsfragmenten, anekdotes én veel muziek samen met zangeres Karen Boelaerts. Een unieke kennismaking met een far-out magische periode of een trip through memory lane, beklijvend, hilarisch en gekruid met livemuziek.

 

Kaarten in voorverkoop 9 euro, aan de kassa 11 euro. De zitplaatsen zijn niet genummerd en de deuren openen om 19.15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar in Boekhandel Wauters, Kerkstraat 4 in Merchtem, Boekhandel Van Hamme, Nieuwbaan 37 in Peizegem en Dagbladhandel - Bakkerij ’t Schrijverke, Dorpstraat 16 in Brussegem.

 

Voor inlichtingen & reservatie kaarten mailen naar swaiken.keeks@telenet.be. Organisatie: Swaiken Van Campenhout, met steun van Literatuur Vlaanderen.

 

Surf zeker ook eens naar www.rudolfhecke.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jan 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 03 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief