MERCHTEM - Nieuwstraat 1 valt bij Merchtemnaren in de bus

C21

MERCHTEM - Nieuwstraat 1 valt bij Merchtemnaren in de bus

Nieuwstraat_1
 

Het infoblad van de gemeente Merchtem zal elke twee maanden in de bus vallen 

Nieuwstraat 1 is al enkele jaren het infoblad van de gemeente Merchtem. Vroeger kon je deze oppikken in de verschillende gemeentelijke campussen en bij heel wat lokale handelaars. Vanaf dit jaar zal het infomagazine om de twee maanden in alle brievenbussen van Merchtem vallen.  

 

“Om goed te communiceren naar de burgers moeten we verschillende communicatiekanalen inzetten. Via onze site en sociale media bereiken we al best wel wat Merchtemaren, maar niet iedereen is even digitaal vaardig. Daarom hebben we met het bestuur er voor gekozen om nog sterker in te zetten op Nieuwstraat 1. Dat doen we dus door het om de twee maanden te bussen. We voorzien hiervoor een budget van 16.170,45 euro.”, vertelt schepen van Communicatie Toon Luypaert. 

 

“In het infoblad Nieuwstraat 1 willen we ook ruimte maken voor verenigingen. Als je een eetfestijn of andere activiteit wil aankondigen, dan maak je dat aan via de Uitdatabank (www.uitdatabank.be). Deze activiteiten worden automatisch weergegeven op onze website en de kalender wordt nadien gepubliceerd in Nieuwstraat 1.”, vult burgemeester Maarten Mast aan. 

 

“In april voorzien we ook nog een bevraging bij ons burgerpanel rond al onze communicatieproducten. Op basis daarvan zou het kunnen dat we onze communicatieproducten, waaronder Nieuwstraat 1, zullen aanpassen zodat het nog beter aansluit bij wat de Merchtemnaar wil lezen.” , besluit Luypaert. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mrt 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 03 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief