Gemeente MERCHTEM annuleert alle kermissen in de maand mei

C21

Gemeente MERCHTEM annuleert alle kermissen in de maand mei

Kermis-kleineversie
 

Naar aanleiding van de recente beslissingen van het overlegcomité is het gemeentebestuur van Merchtem genoodzaakt de Peizegem-, Brussegem- en Statiekermis ook dit jaar niet te laten doorgaan. 

 

Concreet gaat het om de annulaties van Peizegem kermis, die normaal doorging van 24 april tot 2 mei, Brussegem kermis van 21 tot 24 mei en Statiekermis in het weekend van 21 mei. 

 

Grote evenementen, waaronder kermissen en jaarmarkten, kunnen volgens de huidige coronamaatregelen pas ten vroegste beginnen in juni. Om deze reden kan Peizegem kermis ook niet plaatsvinden van 1 tot 5 mei, wat eerst voorzien werd. 

 

Wanneer kermissen weer groen licht krijgen, gaan we er alles aan doen om Merchtem kermis coronaveilig te laten doorgaan. Ook voor Peizegem kermis zal het bestuur eind april samenzitten, met het kermiscomité en de foorkramers, om in overleg een nieuwe datum in het najaar te kiezen. 

 

We begrijpen dat deze beslissing bij vele inwoners leidt tot teleurstelling, maar het gemeentebestuur hoopt jullie van harte in 2022 terug te mogen verwelkomen!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 apr 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 03 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief