MERCHTEM - Laatste Kindergemeenteraad

C21

MERCHTEM - Laatste Kindergemeenteraad

Editiepajot_merchtem_kindergemeenteraad_foto_steven_walravens__1_
Op de feestelijke slotreceptie ontvingen alle kindergemeenteraadsleden een getuigschrift en een cadeautje uit handen van burgemeester Eddie De Block en schepen van jeugd Ella De Neve. - Foto Steven Walravens.
 

Dinsdag 2 juni was de Merchtemse kindergemeenteraad alweer aan de laatste zitting van zijn legislatuur toe. Ook dit jaar werden op de maandelijkse vergaderingen onder leiding van de jeugddienst heel wat frisse ideeën naar boven gebracht.

Vanuit de bijeenkomsten kwamen onder meer vragen over fietsveiligheid en toegankelijkheid. De nieuwe skatetoestellen werden gekozen in samenspraak met de kindergemeenteraad, evenals de aanleg van één groot skatepark aan het sportcomplex Dooren te Merchtem.

Bij de aankoop van de nieuwe speeltoestellen op het avontuurlijk speelplein aan het OCMW had de kindergemeenteraad eveneens iets in de pap te brokken. Zelf organiseerde de kindergemeenteraad voor het 4de opeenvolgende jaar de kinderfuif en hadden ze ook inspraak bij de Speel-op-Straatdag en het spelmateriaal bestemd voor de Speelcaravan.

Op de feestelijke slotreceptie ontvingen alle kindergemeenteraadsleden een getuigschrift en een cadeautje uit handen van burgemeester Eddie De Block en schepen van jeugd Ella De Neve.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jun 2009
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief