MERCHTEM - Gemeentebestuur op zoek naar nieuw logo.

C21

MERCHTEM - Gemeentebestuur op zoek naar nieuw logo.

Wapenschild_merchtem

Het gemeentebestuur organiseert een ontwerpwedstrijd met het oog op de aanmaak van een nieuw gemeentelogo. Deze wedstrijd staat open voor alle inwoners van Merchtem. Elke deelnemer kan maximaal 5 ontwerpen binnensturen.

In de ontwerpen moet de typische eigenheid van Merchtem naar voor komen; een slogan van maximaal 3 woorden is toegestaan, maar geen vereiste.
 
Alle ontwerpen worden op een blad papier van A4 formaat ingediend. Elk blad mag slechts één ontwerp bevatten. Op de ommezijde van dit blad vermeldt de deelnemer een schuilnaam. In de omslag met de ontwerpen wordt een kleine omslag gestoken waarop dezelfde schuilnaam staat vermeld; deze bevat de contactgegevens van de deelnemer. De ontwerpen hoeven niet gedigitaliseerd te zijn, een gedetailleerde tekening volstaat.
 
Alle ontwerpen moeten uiterlijk op 30 maart bezorgd worden aan het Gemeentebestuur Merchtem, dienst informatie, Nieuwstraat 1, 1785 Merchtem.
 
Een jury van deskundigen selecteert uit de ingezonden ontwerpen de 5 beste; het winnend ontwerp wordt gekozen door de gemeenteraad in zitting van 28 april. De omslag met de persoonsgegevens van de deelnemers worden pas na de bekendmaking van het winnend ontwerp opengemaakt.
De ontwerpen worden beoordeeld naar originaliteit, praktische bruikbaarheid en de mate waarin deze de eigenheid van de gemeente Merchtem karakteriseren. Het winnend ontwerp wordt beloond met waardebons ter waarde van € 500 om te ruilen in een handelszaak van Merchtem.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mrt 2008
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 03 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief