25 jaar wijnproeven in Merchtem , Martivinum viert zijn 25 jaar bestaan

C21

25 jaar wijnproeven in Merchtem , Martivinum viert zijn 25 jaar bestaan

Image006
 

 Op 30.09.2023 viert wijngilde Martivinum Merchtem zijn 25-jarig bestaan met een mooie receptie in Hamme.  
Martivinum werd opgericht in 1997, dat is intussen 25 jaar geleden. 2023 is dus een jubileumjaar. En daar klinken we graag op.

We zijn een groep wijnliefhebbers uit Merchtem en de wijde omgeving. Onze leden uit Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en Antwerpen delen allemaal dezelfde passie voor wijn. Op onze proefavonden passeren heel wat verschillende wijnen de revue. Een divers aanbod voor een divers publiek, want iedereen is welkom bij ons, met of zonder voorkennis van wijn. 

‘Deskundig wijn proeven onder vrienden’ zo omschrijven we zelf wat we doen. We gaan immers nog wat verder dan het oordeel of de wijn lekker is of niet. We ontleden een wijn op basis van zijn kleur, geur en smaak, om er ten volle van te genieten. Elke wijn wordt door iedereen anders beleefd en daarom delen we onze meningen met elkaar. Want elke geur die men ruikt, elke smaak die men proeft en elke voorkeur die men heeft kan verschillen, en wat wijn betreft heeft iedereen altijd gelijk. 

In een gezellige setting en onder de deskundige leiding van onze wijnmeester organiseren we zes proefavonden per werkjaar, waar telkens zes tot acht verschillende wijnen worden gedegusteerd. We delen onze bevindingen over de wijnen en leren iets bij over het onderwerp of thema van die avond. 

Neem gerust een kijkje op onze website, www.martivinum.be,  en contacteer ons als je vragen hebt. Maar vooral, kom samen met ons eens het glas heffen en doe wat wijnkennis op!

De proefavonden gaan telkens door op een vrijdag vanaf 20.00 uur, in de grote zaal van de Gemeenschapslokalen te Brussegem. Het adres is Brussegemplein 8, 1785 Merchtem.

Martivinum werd in oktober 2022 omgevormd tot een vzw.

Martivinum vzw - zetel: Meiskensbeekstraat 51, 1851 Grimbergen

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 sep 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief