OPWIJK / VARIA – Merckx en Baert intiemer dan ooit

C21

OPWIJK / VARIA – Merckx en Baert intiemer dan ooit

Editiepajot_kris_baert_en_marleen_merckx_foto_willy_appelmans
Marleen Merckx en Kris Baert. - Foto © Willy Appelmans
 

In hun nagelnieuwe voorstelling “Merckx en Baert intiemer dan ooit” brachten Marleen Merckx en Kris Baert in het Hemelrijk in Opwijk een mix van superbekende kleinkunstliedjes uit Vlaanderen en Nederland en de meest schitterende poëzie uit diezelfde gebieden.

Kris zong twintig parels uit de Nederlandstalige kleinkunst en Marleen bracht de gedichten op haar geheel eigen, schitterende manier. Kortom, het publiek zat woensdagavond in het knusse cafetaria van Het Hemelrijk in Opwijk gezellig te genieten en er werd af en toe ook zeer vrolijk meegezongen .
De ovatie achteraf loog er niet om: het duo Merckx en Baert heeft een nieuwe, fijne voorstelling klaar. Marleen en Kris mikken met deze voorstelling op een fijne, intieme sfeer in een supergezellige ruimte. Dat kan een ruime woonkamer zijn, een klein zaaltje, een restaurant, een kerkje, een kapel…
Het aanbod is twee keer veertig minuten toppoëzie en topnummers uit de kleinkunstgeschiedenis. Merckx en Baert en supergitarist Eddy Peremans in één voorstelling… En vooral toch , Marleen “Simonneke” Merckx die “Thuis” komt bij haar publiek. Dat maakt het geheel nog unieker.
Wie deze intieme voorstelling wil boeken kan dat op 0477/ 61 01 97 (Kris Baert)
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mrt 2011
Gerrit Achterland
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief