OPWIJK - Zomerhappening op warmste dag 2012

C21

OPWIJK - Zomerhappening op warmste dag 2012

Editiepajot_opwijk_zomerhappening_ingezonden_foto
Het optreden van Kapitein Winokio in de arena (ingezonden foto)
 

Op 15 augustus werd in het park Hof Ten Hemelrijk de 39ste editie van Zomerhappening georganiseerd. Vanaf de middag tot na middernacht was het genieten van concerten, straattheater, animatie en zeker ook van het stralende zomerweer.

Met het kwik tot boven de dertig graden werd 15 augustus de warmste dag van 2012 tot nu toe. Vooral tijdens de namiddag liep de temperatuur hoog op. “In de loop van de namiddag hebben we zelfs water en frisdrank moeten bijbestellen,” vertelt Mike Heyvaert van Nijdrop. “Al zal het mede aan de hoge opkomst gelegen hebben. Met meer dan vierduizend bezoekers zijn we heel tevreden.”
De hoogtepunten van Zomerhappening waren de concerten in de volgelopen arena. ’s Namiddags verwenden Kapitein Winokio en zijn matrozen de kleinsten. Vervolgens bestegen Toosh & Eenes en de ambiancemakers van Dynamo Zjosss het podium. ’s Avonds kon je nog genieten van de warme zuiderse stem van singer-songwriter Sarah Ferri en van de swingende afrobeatklanken van de Amsterdamse formatie Jungle By Night.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 aug 2012
Gerrit Achterland
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief