LandschapsDOEdag in OPWIJK

C21

LandschapsDOEdag in OPWIJK

Editiepajot_opwijk_landschapsdoedag_ingezonden_foto
(ingezonden foto)
 

Fietsen, wandelen, proeven, spelen, natuur en landschap ontdekken… Het kan allemaal op 30 september in Opwijk. De stilaan traditionele landschapsDOEdag van RLGC wordt dit jaar georganiseerd in het gemeenschapscentrum en park Hof ten Hemelrijk. Samen met Pasar, Natuurpunt, toerisme Brabantse Kouters, Pro Natura en de gemeente Opwijk zorgt RLGC voor een namiddagje ontspannen in het Opwijkse landschap. Vanaf 14 uur ben je er welkom.

•14u00 en 15u30: laat je rondleiden in het park Hof ten Hemelrijk en vind inspiratie voor jouw tuin. Medewerkers van de gemeente en Pro Natura nemen je mee op sleeptouw.
•14u30 en 16u00: boomgaardrace voor kinderen. Kan jij het fruit verzamelen voor de kraai het pikt? Animatie onder begeleiding voor kinderen van 8 tot 12 jaar. 1 uur per sessie.
•14u30 en 16u00: ontdek al fietsend het landschap Dokkene-Trod onder begeleiding van Pasar en RLGC - korte tocht op maat van gezinnen.
•14u30 en 16u00: Natuurpunt neemt je mee voor een merkwaardige bomenwandeling doorheen het centrum van Opwijk.
•15u30 en 17u30: kom een kijkje nemen bij de mobiele fruitpers. We vertellen er het boeiende verhaal van hoogstamboomgaarden.
•Doorlopend van 14u tot 18u: probeer de biodiverse volksspelen uit op de koesterkermis voor jong en oud.
•Doorlopend van 14u tot 18u: bezoek de tentoonstelling ‘Biodiversiteit, alles hangt samen’, wandel langs de streekproductenmarkt en infostands of bekijk de inzendingen van onze fotowedstrijd ‘erfgoedbomen’.
•Doorlopend van 14u tot 18u: een droge keel gekregen van al deze DOE-activiteiten? Laaf dan je dorst in het streekbierencafé van Pasar!
Waar en wanneer: zondag 30 september vanaf 14u aan GC Hof ten Hemelrijk, Kloosterstraat 7, Opwijk. Meer informatie: Patrick Endels, tel 02 253 43 04 of via patrick.endels@rlgc.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 sep 2012
Gerrit Achterland
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief