OPWIJK - Kinderopvang Sloeberke steunt Mijnheer konijn & Kindergeluk

C21

OPWIJK - Kinderopvang Sloeberke steunt Mijnheer konijn & Kindergeluk

Editiepajot_opwijk_meneer_konijn_ibo_sloeberke_ingezonden_foto
(ingezonden foto's)
 
Editiepajot_opwijk_meneer_konijn_ibo_sloeberke_ingezonden_foto__1_
(ingezonden foto's)
 

Donderdagnamiddag kregen de kinderen die gebruik maakten van de buitenschoolse kinderopvang Sloeberke een leuke verrassing. Niemand minder dan Natalie Delporte stond hen op te wachten. Delporte is DJ bij Q-music en kwam persoonlijk de handen uit de mouwen steken om samen met de kinderen kerstballen te maken en te versieren voor het goede doel.

Dat goede doel is vzw Kindergeluk. Deze konijnvriendelijke actie werd op poten gezet door Inne Rombauts (18), stagiaire in het IBO en studente verzorging 7de jaar aan het VKO te Opwijk. In het kader van een stage-activiteit had ze een ideetje om samen met de kinderen kerstballen te versieren en deze dan nadien te verkopen om Meneer konijn van Q-music te steunen. De kerstballen worden verkocht voor 1 euro per stuk. De integrale opbrengst wordt nadien doorgestort naar vzw Kindergeluk.
Ter informatie: Meneer Konijn is een moedige knuffel die sinds 27 januari een jaar lang de wereld rondreist met Q-luisteraars. Per afgelegde kilometer krijgt hij 2 cent voor de organisatie vzw Kindergeluk, een organisatie die zich inzet voor kansarme kinderen en verschillende kleine goede doelen overkoepelt. De voorbije weken is mijnheer Konijn aan zijn eindspurt begonnen en worden er her en de in het land diverse activiteiten georganiseerd om extra geld in te zamelen. Op 21 december keert Meneer Konijn definitief terug naar huis bij de ouders van wijlen Noa, wiens wens het was dat haar knuffel de wereld rond zou reizen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 dec 2012
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief