Nieuwe start voor sp.a OPWIJK – MAZENZELE

C21

Nieuwe start voor sp.a OPWIJK – MAZENZELE

Editiepajot_opwijk_nieuwe_start_sp
Boven van links naar rechts: Martine Vanderstappen, Tom Bosman, Evy De Batselier, Marijke De Vis, Chantal De Groof en Pol Verhaevert. Onder van links naar rechts: Willy Donny, Jean-Claude Deplechin, Patrick April, Liliane Breuckelaers en Peter Lejeune (ingezonden foto)
 

Het is een tijdje stil geweest rond de sp.a van Opwijk-Mazenzele, maar sinds eind 2012 waait er een nieuwe wind door de lokale afdeling.

Sp.a neemt sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 2000 deel aan het open pluralistisch project INZET. “En dit zal ook zo blijven”, zegt Evy De Batselier, die bij de laatste provincieraadsverkiezingen op de sp.a-lijst stond. “INZET is echter een zuiver lokaal samenwerkingsinitiatief tussen sp.a en een groep onafhankelijken. Aangezien sp.a een nationale partij is, moet die kunnen steunen op sterke lokale afdelingen. Het is onze bedoeling om vooral in te spelen op bovengemeentelijke thema's en ons bezig te houden met de voorbereiding van de Vlaamse en federale verkiezingen. Voor het zuiver lokale beleid zal sp.a Opwijk-Mazenzele verder werken met INZET”.
De nieuwe start gaat gepaard met een aantal activiteiten. Zo organiseert men in maart opnieuw een Samen Stroom-actie (voor de gezamenlijke aankoop van groene stroom). Ook 30 april, de vooravond van 1 mei, zal dit jaar een rood kleurtje krijgen in heel Opwijk.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 feb 2013
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief