OPWIJK - Nijdrop blikt terug op succesvol jaar

C21

OPWIJK - Nijdrop blikt terug op succesvol jaar

Editiepajot_opwijk_nijdrop_overzicht_ingezonden_foto
(ingezonden foto)
 

In Nijdrop werd de jaarlijkse algemene vergadering georganiseerd. De organisatie kan terugblikken op een succesvol jaar en ontvouwde haar plannen voor 2013.

In 2012 wist Nijdrop de banden met de jeugdverenigingen sterker aan te halen. "Zo organiseerden onder meer Chiro Pol, KSA Opwijk, KSJ Droeshout, 12+ Mazenzele en de laatstejaars van het VKO fuiven in Nijdrop," vertelt voorzitter Bert Bieseman. "Ook het nieuwe Ministerie van Opwijkse Belevenissen, of kortweg 't MOB, werkte samen met Nijdrop enkele geslaagde activiteiten uit."
Tijdens de zomer groeide OutsiderZ stevig door in zijn tweede editie. Ook de Zomerhappening was een groot succes. In de loop van het jaar kreeg Nijdrop bovendien goed nieuws te horen over de nieuwe ronde structurele subsidies die het ontvangt voor zijn concertwerking. "In zijn geheel beschouwd was 2012 een heel goed jaar. Tijdens de jaren waarin we ons nieuw gebouw gezet hebben, zaten we krap bij kas, maar nu zie je in de cijfers duidelijk dat we er in slagen om te groeien."
"Daarmee hebben we alle troeven in handen om in 2013 de focus volop op de inhoud te leggen," gaat secretaris Frans Crombé verder. Zo plant Nijdrop dit jaar investeringen in de inrichting en de uitbouw van het café. Nog voor de zomer komt er ook opnieuw een jongerenbestuur in de organisatie. "We willen dit jaar volop investeren in de inhoudelijke werking," verklaart Frans, "al moet er uiteraard aandacht blijven voor kostenbeheersing en de financiële gezondheid van de organisatie."
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 feb 2013
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief