OPWIJK - Zondag 9 juni Sneukeltocht, inschrijven ten laatste 27 mei

C21

OPWIJK - Zondag 9 juni Sneukeltocht, inschrijven ten laatste 27 mei

Wandelen_p200

Op zondag 9 juni organiseren Pasar en Femma Opwijk (voorheen KAV) hun negende sneukeltocht waarop jong en oud van harte welkom zijn. Een verwenwandeltocht langs rustige Opwijkse paadjes met stopplaatsen waar sneukeltjes of smoisterkes worden aangeboden. Als afsluiter geniet je bij een vleugje animatie van een aperitief en van een gezellige barbecue op het Hof ten Hemelrijk. Deelnemen zonder barbecue kan eveneens. Deze sneukelroute is 8 km en is toegankelijk voor kinderwagens. Tevens een AANRADER voor jonge gezinnen met aangepaste sneukels en extra attentie voor de kinderen.

Praktisch:
Vertrekken kan tussen 13.30 en 14.30u vanuit het GC Hof Ten Hemelrijk, Kloosterstraat 7 te Opwijk.
Deelname: € 19; € 16 voor leden Pasar of Femma. Kinderen tot 12 jaar: € 8
Hierin zijn begrepen: 4 proevertjes, aperitief en met als afsluiter om 17u30 een barbecue. Deelname zonder barbecue: € 6;Leden € 5; Kinderen tot 12 jaar; € 3  
Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan via de website www.pasar/opwijk of via mail naar: julien.vandevoorde@skynet.be  of bij: Julien en Magda Vandevoorde- De Maersschalck, Guldenboomstraat 39 – Droeshout-Opwijk Tel:052-35 46 73 (na 18u) en door storting van het deelnamebedrag op rekening BE68 7995 5165 1934 van Pasar Opwijk met vermelding van het aantal deelnemende leden, niet-leden en kinderen. De deelname is pas definitief na betaling van het deelnamebedrag (contant of via overschrijving). Uiterste inschrijvingsdatum: maandag 27 mei.
De sneukeltocht is een organisatie van Pasar en Femma Opwijk.
                                                                                             
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mei 2013
ep
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief