OPWIJK - OutsiderZ in zomerse sferen

C21

OPWIJK - OutsiderZ in zomerse sferen

Editiepajot_opwijk_nijdrop_stu_bru_dream_team_foto_matthias_van_oost
Het Stu Bru Dream Team. - Foto © Matthias Van Oost
 

Zaterdag werd de derde editie van het dj-festival OutsiderZ georganiseerd. In Nijdrop en het naastgelegen park overspoelden tientallen dj’s de podia met muziek. Meer dan tweeduizend feestvierders genoten van een sfeervol festival.

Mede dankzij het weer was het al van in de namiddag volop genieten in het park naast Nijdrop. Ook OutsiderZ kon op de vooravond van de nationale feestdag meegenieten van het on-Belgische zomerweer. “Er zijn heel wat mensen afgezakt naar het festival en de dag is in een aangename sfeer verlopen. We zijn als organisatoren dan ook erg tevreden,” vertelt Steven De Ryck van Nijdrop.
Een heel speciale ambiance heerste er over Gunther D's Ultieme Botsautostage. “We hebben een botsautokraam laten aanrukken als dansvloer, terwijl Gunther D en de andere dj’s vanuit de kassa van het kraam plaatjes draaiden,” legt Toon Vermeir van Nijdrop uit. Gunther D is de nieuwe patroonheilige van de botsautomuziek. Samen met dj Skyve bracht de radiopresentator onlangs de razend populaire compilatie Gunther's Ultieme Botsautomix uit, die reeds een gouden plaat in de wacht sleepte.
In de Studio Brussel-stage waren Brusselbaas Jan Van Biesen, Tomas De Soete, Ilse Liebens, TLP en Murdock de sterren van de draaitafel. Binnen was het hoogtepunt van de avond het optreden van de Gentse rapformatie Uberdope.
“Graag wil ik nog van de gelegenheid gebruik maken om de buren te bedanken voor hun begrip,” voegt Mike Heyvaert nog toe. “We beseffen dat de omwonenden heel wat decibels te verwerken krijgen, maar we doen er alles aan om dit zo veel mogelijk te beperken.”
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jul 2013
Gerrit Achterland
Matthias Van Oost
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief