OPWIJK – Berichtgeving gemeente

C21

OPWIJK – Berichtgeving gemeente

Editiepajot-opwijk-logo-gemeente
EP

Dromen zijn er om waar te maken - Met het initiatief ‘Knijp eens in mijn arm’ wil de provincie jeugd-, sport- en sociaal-culturele verenigingen helpen hun droom te realiseren die anders door een gebrek aan middelen, mankracht of tijd in de kast blijven steken. Het enige wat de verenigingen hoeven te doen is hun droom neer te schrijven in max. 100 woorden en dit op zo’n manier dat iedereen er warm van wordt. Als de droom van een vereniging wordt geselecteerd, mag ze samen met beslagen ‘dreamfixers’ gedurende een jaar bouwen aan de realisatie van die droom. Afsluitend wordt dan uit de verschillende gerealiseerde droomprojecten nog een halve finale-winnaar verkozen met als hoofdprijs een heuse droomreis. Alle info, het wedstrijdreglement en het deelnemingsformulier zijn terug te vinden op www.vlaamsbrabant.be/knijp. Deelnemen kan tot uiterlijk 30 juni 2014.

Speelstraten juli – augustus - Naar jaarlijkse gewoonte voorziet het gemeentebestuur tijdens de zomermaanden veilige speelruimte voor de kinderen. Buurten die een aanvraag wensen in te dienen, nemen contact op met de jeugddienst. Wanneer het aanvraagformulier volledig is ingevuld, stuurt u dit voor 13 juni 2014 terug t.a.v. het college van burgemeester en schepenen, Ringlaan 20 - 1745 Opwijk. De borden “opgepast, spelende kinderen”, zullen worden geplaatst vanaf dinsdag 1 juli 2014. Meer info? Gemeentelijke jeugddienst - Kloosterstraat 9  - 052 36 51 60 of 0470 56 98 84 – tim.deneef@opwijk.behttp://jeugd.opwijk.be/

Verkoop voertuig - De gemeentelijk BUSO-school 't Schoolhuis verkoopt zijn promowagen. De personenwagen is van het merk Toyota, type Celica - bouwjaar 1992. De wagen is motorisch in orde, maar is sinds 2007 niet meer ingeschreven. De auto wordt aan de hoogste bieder verkocht met een minimumbod van € 1.000.

Alle biedingen moeten ten laatste op 31 mei 2014 ingediend zijn bij Katy Klinckaert, Marktstraat 55 te 1745 Opwijk. Je kan het voertuig bezichtigen na afspraak met Nick Crombé 0478 31 86 53. Nick kan ook helpen met alle nuttige info (aantal km, pk, e.d.).

Gezinsfietstocht - Op zondag 1 juni vindt onze gezinsfietstocht plaats. Wij bieden u een afgepijlde fietstocht aan van ongeveer 30 kilometer over rustige wegen. Inschrijven kan je doen in de sporthal tussen 13u en 15u en is volledig gratis. Verzekerd zijn is noodzakelijk.

Sportontvangst op 27 juni 2014 om 20u: oproep - Heeft u in de periode van 1 juni 2013 tot 1 juni 2014 op Provinciaal,  Internationaal, Europees of wereldniveau een gouden-, zilveren of bronzen medaille gewonnen, of als team een kampioenstitel behaald, gelieve dit zo spoedig mogelijk SCHRIFTELIJK te melden aan de gemeentelijke sportdienst. Het gemeentebestuur en de sportraad wensen ook volgende speciale prijzen uit te reiken voor: sportclub, individueel (persoon), beloftevolle jongere (-18 jaar) en sportverdienste (persoon). Wenst u een kandidatuur voor te stellen? Dien deze, gemotiveerd en schriftelijk in bij de gemeentelijke sportdienst vóór 31 mei 2014. Evaluatie van de kandidaten gebeurt op advies van de Raad van Bestuur van de Gemeentelijke Sportraad. Tijdens het sportontvangst op 27 juni om 20u vindt een demonstratie plaats van Capoeira. Iedereen is welkom! Opgelet! Locatie sportontvangst: gemeentelijke sporthal (Heiveld 65). Meer info? 052 35 02 30 - sporthal.opwijk@skynet.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mei 2014
Sam Herremans
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief